Film

Annyi új trailerünk van, hogy egész nap azokat fogod nézni

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.24 | 12:41

A Comic-Con minden évben elkényezteti a film- és sorozatrajongókat is, nemcsak a képregényfanatikusokat.

Néhány trailert már mi is bemutattunk nektek: Westworld, Stranger Things, Thor: Ragnarök, The Defenders és Knightfall, Kingsman 2, Bright, Pacific Rim és Jigsaw, végül, de nem utolsósorban pedig a Walking Dead. Már önmagában ez elég sok, de még kábé kétszer ennyi trailert mutattak be, mi pedig ezek közül gyűjtöttük ki a legérdekesebbeket és legfontosabbakat.

Star Trek és a paródiája

Szeptember 25-étől végre elérhető lesz a Netflixen az új Star Trek sorozat, a Discovery, aminek a különleges látványvilágok tévés mestere, Bryan Fuller (Pushing Daisies, Hannibal, Amerikai istenek) az egyik készítője, a főszereplők főszereplőjét pedig a Walking Deadből leigazolt Sonequa Martin-Green alakítja.

Star Trek: Discovery | Official Trailer [HD] | Netflix

Something is found lurking at the edge of Federation space, and Starfleet will never be the same. Explore an all-new era of Star Trek weekly on Netflix starting 25 Sept.

Seth MacFarlane új sorozata szeptember 10-én kezdődik, és The Orville a címe. MacFarlane ezúttal nem rajzfilmet készített, hanem élőszereplős sorozatot, ami ráadásul paródia, a Star Trek és hasonló űroperáké. Viccesnek tűnik, reméljük a legjobbakat.

THE ORVILLE Trailer (2017) Seth MacFarlane, Fox TV Show HD

THE ORVILLE Trailer (2017) Fox TV Show HD © 2017 – FOX Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Movie, Blockbuster, Scifi, Fantasy film and Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

Túl sok a szuperhős

Már követni is alig lehet a sok-sok mozis és tévés szuperhős alkotásokat, és még mindig érkeznek újak. Azon túl, hogy már futó szériák soron következő évadai (pl. Legends of Tomorrow, Arrow, The Flash, Gotham) kaptak új előzetest, bemutatkoztak az új játékosok is.

Az Inhumans duplarésze Amerikában szeptember 1-jén debütál, de nem a tévében, hanem IMAX mozikban, ami azt jelzi, hogy az ABC csatorna nagyon sokat vár az új sorozatától.

“MARVEL’S INHUMANS” – Official SDCC 2017 Trailer

Be more than human. Meet Marvel’s “Inhumans,” straight from #SDCC! Premiering exclusively in IMAX Sept 1 and continuing on ABC Sept 29.

A The Gifted trailerét elnézve azon gondolkodunk, mit tud majd hozzátenni a szuperhősös-mutánsos tematikához ez az új sorozat. Bizonytalanok vagyunk benne, hogy bármit is. A felnőttek legalább jó színészek, a fiatalok meg… majd meglátjuk. De az biztos, hogy legalább annyit fognak benne könnyes szemmel lelkizni, mint akciózni, ami, valljuk be, kicsit kiábrándító.

The Gifted (FOX) – Official SDCC 2017 Trailer

Family is the ultimate power. Watch the new trailer for The Gifted – premiering Monday, October 2 on FOX.

A Justice League novemberben kerül a mozikba, és egy szörnyű nagy ellenség ellen szövetkeznek a jófej szuperhősök: Wonder Woman, Batman, Aquaman, Flash és Cyborg, de Superman is feltűnik a filmben. Az nem kifejezés, hogy mennyire látványos lesz a mozi, ami persze egy szuperhősfilm esetében manapság már alapkövetelmény.

Justice League Comic-Con Trailer (2017) | Movieclips Trailers

Justice League Comic-Con Trailer (2017): Check out the new trailer starring Gal Gadot, Amy Adams, and Ben Affleck! Be the first to check out trailers and movie teasers/clips dropping soon @MovieclipsTrailers.

Bár egy nindzsa nem kimondottan szuperhős, de olyanokat tud művelni, hogy simán idesorolhatjuk őket is. Az új LEGO moziban, aminek Ninjago a címe, nindzsák szerepelnek, gonoszok és jók csapnak össze ebben a vicces, parodisztikus moziban.

‘The LEGO NINJAGO Movie’ EXCLUSIVE Official Trailer | Fandom Fest 2017 | MTV

The stars of ‘The LEGO NINJAGO Movie’ take to the MTV Fandom Fest stage to present an exclusive look at their latest movie. ‘The LEGO NINJAGO Movie’ is in Theaters September 22nd!

Spielberg újra támad – Ready Player One

Ernest Cline 2011-es regénye, ami magyarul is megért már két kiadást, igazán filmre kívánkozik, és nagyszabású látványmozit ígér. Nem csoda, hogy Steven Spielberg le is csapott rá. A 2018 tavaszán mozikba kerülő filmhez a Comic-Conra időzítve jött ki az első trailer, ami egyfelől beváltja az ígéretet, mert valóban hardcore látványmozi, ellenben abból, ami a könyv nagy erénye, hogy egy retro időutazás a számítógépes játékok hőskorába tele a 80-as évekre tett popkulturális idézettel, nos, abból úgy látszik, nem sok maradt.

Ready Player One Trailer 2017 Spielberg 2018 Movie – Official

Ready Player One Trailer 2017 Steven Spielberg 2018 Movie – Official Comic-Con 2018 Movie Trailer in HD – starring Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn – directed by Steven Spielberg Ready Player One Movie hits theaters Mar 30th, 2018. When the creator of a popular video game system dies, a virtual contest is created to compete for his billions.

A horror sem marad szárazon

A Comic-Conra időzítették az American Horror Story hetedik évada alcímének bejelentését és teasereinek bemutatását. A sztori napjainkban játszódik majd, az amerikai elnökválasztás estéjén, és Cult lesz a címe, a premier dátuma pedig október 4. A teaserekből sok nem derül ki, csak a hangulat, de ez eddig minden évad esetében így volt. Jó kis véres móka lesz ez.

American Horror Story Season 7 – Title Revealed “Cult” – Teaser #1

“American Horror Story: Cult” premieres September 5 FOLLOW AHS http://www.fxnetworks.com/americanhor… https://www.facebook.com/americanhorr… https://twitter.com/AHSFX http://instagram.com/americanhorrorstory ABOUT AHS American Horror Story is an anthology horror drama series created and produced by Ryan Murphy and Brad Falchuk. The Emmy® and Golden Globe® winning franchise is produced by Twentieth Century Fox Television. SUBSCRIBE to FX https://youtube.com/subscription_cent…

American Horror Story Cult – Teaser #2 “Afraid” Preview HD

It’s time. Join us. American Horror Story: Cult | Season 7: Afraid Preview | FX “American Horror Story: Cult” premieres September 5 FOLLOW AHS http://www.fxnetworks.com/americanhor… https://www.facebook.com/americanhorr… https://twitter.com/AHSFX http://instagram.com/americanhorrorstory ABOUT AHS American Horror Story is an anthology horror drama series created and produced by Ryan Murphy and Brad Falchuk.

American Horror Story Cult – Teaser #3 “Ritual” Preview HD

“American Horror Story: Cult” premieres September 5 FOLLOW AHS http://www.fxnetworks.com/americanhor… https://www.facebook.com/americanhorr… https://twitter.com/AHSFX http://instagram.com/americanhorrorstory ABOUT AHS American Horror Story is an anthology horror drama series created and produced by Ryan Murphy and Brad Falchuk. The Emmy® and Golden Globe® winning franchise is produced by Twentieth Century Fox Television. SUBSCRIBE to FX https://youtube.com/subscription_cent…

Végezetül egy izgalmasnak és érdekesnek tűnő film, ami Jeffrey Dahmer fiatalkorát dolgozza fel, a középiskolás éveket, ami alatt a zárkózott és figyelemhiányos fiúból előbb alkoholista, majd hírhedt sorozatgyilkos vált, aki 1978 és 1991 között 17 férfit ölt meg. Néhányukból evett is, és nekrofíliát is elkövetett.

My Friend Dahmer – Teaser

Jeffrey Dahmer murdered 17 men and boys in the Midwest United States between 1978 and 1991 before being captured and incarcerated. He would become one of America’s most infamous serial killers. This is the story before that story. Jeff Dahmer (Disney Channel’s Ross Lynch) is an awkward teenager struggling to make it through high school with a family life in ruins.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.