Film

Csak ez hiányzott, David Hasselhoff a Galaxis őrzőivel diszkózik és feltámasztaná a Knight Ridert is

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.07 | 13:32

A szebb napokat is látott színész nem akárhogyan rebootolna, kezdésnek erős ez a klip.

David Hasselhoff a Galaxis őrzői-filmek rendezőjének a fülét rágja, ugyan porolják már le végre a Knight Ridert is. A nyolcvanas évek középgagyi sorozatának címszereplője beugrott egy rövid cameora a Galaxis második részébe, mint Űrlord “potenciális” apja. Illetve a vadiúj, Guardians Inferno című klipben a dobosként jeleskedő direktorral, James Gunnal, a Marvel-alapító Stan Lee-vel és a filmszereplőkkel együtt rázzák, melyet bónuszként keddtől a film Blu-ray kiadásával tehetünk magunkévá.

via GIPHY

A Knight Rider újraindítása az elmúlt két évtizedben is téma volt, de a német felmenőkkel rendelkező színészen kívül mást nem igazán hozott lázba eddig az ötlet. Egészen mostanáig.

Adtam pár tippet Jamesnek, amiket ő elég jól fogadott. Ha beindulnak a dolgok, akkor nem akarok akkorát csalódni, mint a Baywatch vagy a 21 Jump Street esetében. Ezek a rebootok pont a lényegüket vesztették el, a rajongókat pedig tisztelni kell.

via GIPHY

Ha a 65 éves Michael Knight meg tudta győzni Gunnt, akkor ebből akár komolyan vehető történet is kerekedhet. Az eddigi feltámasztási kísérletek ugyanis nem voltak különösebben átütőek: még 2015-ben Justin Lin tett rá célzást, hogy idénre összejöhet egy tévés sorozat, de Hasselhoff inkább a mozivászonra gyúr.

Még ne engedjük el teljesen KITTet és az ő pajtikáját, ez a klip olyannyira tökéletes, hogy még akármi lehet egy ilyen összmunka láttán:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.