Film

A Galaxis őrzői 3-nak lassan forognia kéne, de egyelőre jegelték az egészet

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.26 | 08:36

A rajongóknak várnia kell, amíg a felállást illetően a Marvel és a Disney nem jut dűlőre.

A stábtagok, akik a Galaxis őrzői 3 előkészületeiben vettek volna részt – új kihívások után nézhetnek, ugyanis egyelőre nincs szükség a munkájukra. Legalábbis addig halasztódik a projekt, amíg a a Marvel és a Disney nem találja ki, hogyan tovább.

via GIPHY

A Marvel – és a színészgárda – ragaszkodik James Gunn rendezőhöz, akivel eredetileg a téli hónapokban már el is kezdték volna a forgatást. De Gunn Twitteres botránya után a Disney végleg útilaput kötött a direktor talpára, és úgy tűnik, több próbálkozás ellenére sem enged Alan Horn elnök a döntésből.

A Chris Pratt, Dave Bautista és Zoe Saldana főszereplésével készült franchise eddig 1,6 milliárd dollárt hozott a konyhára, így sokáig nem ülhetnek a stúdiók a babérjaikon, ha szeretnék a sikerszériát folytatni.

A Disney még nem tűzte ki az Őrzők 3. részének dátumát, csak kijjebb tolta a határidőt.

állítja egy közeli forrás.

Más helyről olyan információ is érkezett, hogy a Marvelt felvásárló stúdió nemrég berendelte Taika Waititit, aki a Thor: Ragnarökkel már bizonyított. De hogy miről folyt az eszmecsere, arról csak találgathatunk egyelőre.

A Gunn-párti stáb – élen Bautistával – csüggedtségének ismét hangot adott, a rendező ellenlábasait felemlegetve – teszi hozzá a Hollywood Reporter.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.