Film

Hoppá, Idris Elba és Pete Davidson is csatlakozik az Öngyilkos osztaghoz?

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.04 | 12:45

A DC Comics-akciófilm folytatásában Taika Waititi is feltűnik majd. Az izmosodó stábot James Gunn fogja felügyelni.

A Galaxis őrzőivel kultikus rendezői státuszba emelkedett James Gunn veszi át a megújuló Öngyilkos osztag direktori feladatait. A vérfrissítés a stábot is érinti: Nathan Fillion és Steve Agee is beszáll a csapatmunkába, sőt – a Thor: Ragnarök rendezőjét, a színészként is jeleskedő Taika Waititit is a fedélzeten köszönthetjük már.

Még pár nagy név lapulhat a tarsolyban, ugyanis a Saturday Night Live egyik komikusa, Pete Davidson is jó eséllyel csatlakozik. Hogy milyen szerepre sikerül Ariana Grande ex-vőlegényét berántani, az még nem tisztázott.

 

View this post on Instagram

 

Pete Davidson, everyone. #SNL

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

Az első olvasópróba pedig egyre közelebb van: szeptember 11-én ismerkednének meg a színészek a forgatókönyv csavarjaival, 23-án pedig elindulna a forgatás. Olyan hírek is szárnyra kaptak közben, hogy a Doctor Who-címszereplő, Peter Capaldi szintén részt vett a castingon.

via GIPHY

Ami már biztosan nem fikció, az az, hogy Gunn maga írja és rendezi a DC Comics-antihősök 2016-os kalandjainak folytatását, melyben Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney és Joel Kinnaman is visszatér. Melléjük sorol be Idris Elba, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Flula Borg, Agee, Fillion és a komikusként érkező Waititi is. A mozikban az Uproxx szerint 2021 augusztus 6-án landol a felturbózott produkció.

 

View this post on Instagram

 

Prepare to wear…. #2HRSET #Drop2 My ‘Back to Back’ collaboration with @2hrset and @officialfatboyslim 👊🏾

A post shared by Idris Elba (@idriselba) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.