Film

Hoppá, máris a kanyarban volna a Thor4?

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.20 | 11:18

Úgy néz ki, hogy a kalapácsos Bosszúálló útját ismét Taika Waititi fogja egyengetni.

Most, hogy mindenki Bosszúállók-lázban ég, egy szikrányi Thor-hírnek is úgy örül a szuperhős-rajongói bázis, mint egy falat kenyérnek. És jól sejtjük – az északi villámistenség még tartogat pár csapást a tarsolyában.

 

View this post on Instagram

 

1 Month. #AvengersEndgame

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

A Thor: Sötét világ után nem gondolta volna a Marvel, hogy a Ragnarök akkorát fog szólni – ám megtörtént a csoda, így akár további Valhalla-kalandokat is berendelhet a stúdió. Ismét Taika Waititi ülne a rendezői székbe, aki egy igazi komikust tudott Chris Hemsworth-ből előhozni.

Az igazán nagy kérdés az, hogy a Végjátékot túléli-e Thor, illetve hogy eddig a trilógiák váltak be a Marvelnél – egyik szuperhős/főszereplő sem kapott önértéken háromnál több lehetőséget. De Tessa Thompson, aki a Ragnarökben részt vett, elárulta egy interjúban, hogy a stúdió csak foglalkozik a negyedik Thor-mozi gondolatával.

via GIPHY

Természetesen biztosra nem venné, hogy meg is valósul a projekt, ám ha végre kijön a Bosszúállók negyedik része, akkor talán megtudhatunk egyet s mást a készülő többi, szupertitkos tervezetről is.

Úgy hallottam, hogy már szóba is került a következő Thor-film. Nem tudom, mennyire tuti az értesülés, de valami történt, az biztos. Valószínűleg Taika fog visszatérni, hogy megrendezze.

nyilatkozta Thompson. Szóval ha a direktor kötélnek áll, akkor jó eséllyel gazdagodik a Marvel-univerzum egy újabb Hemsworth-filmmel. Ezt már a franchise címszereplője maga is feldobta: volna pár ötlete az esetleges folyatást illetően. Sőt, még Taika is bizakodónak tűnt korábban az Uproxx szerint.

 

View this post on Instagram

 

Part of the journey is the end. Marvel Studios’ #AvengersEndgame is in theaters April 26. Get tickets now (link in bio)

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló