Film

A Sharon Tate-gyilkosság 50. évfordulójára jön Tarantino új filmje

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.04 | 09:02

A hírek szerint a Manson Banda garázdálkodása csak a háttértörténetet adja majd a kultrendező 9. filmjéhez, de már a megjelenés dátuma is hozzájuk kötődik.

(kép: Matt Winkelmeyer/Getty Images For Sundance )

Bár már korábban felröppent a hír, hogy a Manson Banda történetéről készíti majd következő filmjét Quentin Tarantino, Charles Manson halála után viszont már pontosított a rendező, miszerint nem róluk szól majd a 9. filmje, a gyilkos szekta csak a háttértörténet lesz két sorozatszínész sztorijához. Ennek ellenére a filmes oldalak már tényként kezelik, hogy Margot Robbie játssza majd Sharon Tate-et, úgyhogy valószínűleg kicsit mégis csak többről van szó, mint hogy Manson gyilkos követőivel egy időben játszódik a történet.

Annál is inkább, mivel a legfrissebb pletykák szerint 2019. augusztus 9-én lesz majd a bemutató, ez pedig egészen pontosan Sharon Tate megölésének 50. évfordulója: a Roman Polanski várandós színésznő feleségét 1969. augusztus 9-én mészárolta le a Charles Manson felbujtására az általa vezetett szekta néhány tagja egy Los Angeles-i villában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló