Film

Tarantino nagyon-nagyon véres új filmje a Manson-családról fog szólni

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.12 | 10:43

Sharon Tate meggyilkolását Jennifer Lawrence-szel és Brad Pittel álmodta vászonra.

A Manson-család 1969-ben végezte ki Sharon Tate-et, mely borzalmas tett a mai napig sem halványult el, emlékeztet az Uproxx. A brutális eset hatásának számos könyvet, dokumentumfilmet, tévéműsort és egyéb kulturális képződményt köszönhet a világ.

Most a kétszeres Oscar-díjas rendező is beleáll, és megvalósítja a saját vízióját a hátborzongató eseményekről. A forgatókönyv írása már a végefelé jár, melyben a Mansonok rémtettei kapnak helyet. Az 54 éves direktor legszívesebben Jennifer Lawrence és Brad Pitt bevonásával dolgozna, kik közül az utóbbi a Becstelen Brigantikban már szépen bizonyított, Tarantino-mészárosként.

2018 nyarán már foroghatna is a film, mely sajátos emléket állítana a tragikus körülmények közt elhunyt Tate-nek: a színésznőnek, aki egyébként Roman Polanski felesége volt. A Mansonék által kivégzett asszony esete volna az első Tarantino-mozi, amelynek a története valós eseményeken alapulna.

A film valamelyest beleilleszkedne abba a tendenciába, amely az elmúlt években uralta a képernyőket, mivel megtörtént bűnügyi esetet fog feldolgozni. Elég említeni a Netflixen futó Making a Murderert és az FX American Crime Storyját.

Bananas

A post shared by Quentin Tarantino (@tarantinofeed) on

Bár született nemrégiben egy tévés verzió is Mansonékról, az NBC csatorna Aquariusa formájában, de az egyértelmű, hogy amit a Ponyvaregény és egyéb kultfilmek kiötlője le fog tenni az asztalra, az semmi másra sem fog hasonlítani. Még azt is feltételezhetjük, hogy úgy csavarja meg a sztorit, hogy akár Tate maga is bosszút állhat Charles Mansonékon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.