Film

Tarantino nagyon-nagyon véres új filmje a Manson-családról fog szólni

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.12 | 10:43

Sharon Tate meggyilkolását Jennifer Lawrence-szel és Brad Pittel álmodta vászonra.

A Manson-család 1969-ben végezte ki Sharon Tate-et, mely borzalmas tett a mai napig sem halványult el, emlékeztet az Uproxx. A brutális eset hatásának számos könyvet, dokumentumfilmet, tévéműsort és egyéb kulturális képződményt köszönhet a világ.

Most a kétszeres Oscar-díjas rendező is beleáll, és megvalósítja a saját vízióját a hátborzongató eseményekről. A forgatókönyv írása már a végefelé jár, melyben a Mansonok rémtettei kapnak helyet. Az 54 éves direktor legszívesebben Jennifer Lawrence és Brad Pitt bevonásával dolgozna, kik közül az utóbbi a Becstelen Brigantikban már szépen bizonyított, Tarantino-mészárosként.

2018 nyarán már foroghatna is a film, mely sajátos emléket állítana a tragikus körülmények közt elhunyt Tate-nek: a színésznőnek, aki egyébként Roman Polanski felesége volt. A Mansonék által kivégzett asszony esete volna az első Tarantino-mozi, amelynek a története valós eseményeken alapulna.

A film valamelyest beleilleszkedne abba a tendenciába, amely az elmúlt években uralta a képernyőket, mivel megtörtént bűnügyi esetet fog feldolgozni. Elég említeni a Netflixen futó Making a Murderert és az FX American Crime Storyját.

Bananas

A post shared by Quentin Tarantino (@tarantinofeed) on

Bár született nemrégiben egy tévés verzió is Mansonékról, az NBC csatorna Aquariusa formájában, de az egyértelmű, hogy amit a Ponyvaregény és egyéb kultfilmek kiötlője le fog tenni az asztalra, az semmi másra sem fog hasonlítani. Még azt is feltételezhetjük, hogy úgy csavarja meg a sztorit, hogy akár Tate maga is bosszút állhat Charles Mansonékon.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Uproxx
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...