Film

Kevin Hart mégsem vezényli le az Oscar-gálát, de akkor ki fogja?

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.07 | 10:48

A komikus a Twitterre kikerült korábbi, homofób beszólásai miatt dobta vissza a lehetőséget.

A 2019-es Oscar Gála szervezői már épp hátradőltek, amikor – beugróként! – Kevin Hart elvállalta a műsorvezetői feladatot.

Ám nem tartott sokáig az örömük – a komikus hamar vissza is lépett a megtiszteltetéstől. December 6-án éjjel jelentette be: mégsem ő fogja ellátni a házigazdai teendőket, indokként pedig azt hozta fel, hogy milyen dühös tweet-áradat zúdult rá a héten.

Korábbi homofób

beszólásai miatt rengetegen kikeltek ellene. Olyan mértékben, hogy Hart kedve elment az egésztől.

Állítólag töröltetett is bejegyzéseket, melyek leginkább sértették az LGBTQ+ közösséget, de ez sem javított a renoméján. Így a 39 éves színész inkább jobbnak látta, ha kiszáll az egész cécóból. Mindenesetre elnézést kért a melegektől.

Nem akarok zavaró tényező lenni egy olyan eseményen, ahol számos tehetséget ünneplünk. Egyúttal őszinte szívvel kérek bocsánatot az olyan intenzív megjegyzéseimért, melyek sértették az LGBTQ+ közösséget.

Kedden már úgy tűnt, Hart megmenti meg a világraszóló show-t, akinek ez élete nagy lehetősége lett volna. Majd előkerültek azok a réges-régi, már százszor megbánt mondatok, amelyek valóban nem túl hízelgőek. Az Akadémia töröltette Harttal a 2009 környékéről származó sértéseket, ám a közösségi média csak nem csillapodott le.

Ha a fiam odajön, hogy játsszon a lányaim babaházával, akkor azt a fején fogom széttörni. Közben azt mondogatom majd, hogy milyen buzis dolog már ez.

De emellett Damien Wayanst is buzi AIDS-plakátnak nevezte. Február 24-ig bizony fel kell valakit hajtani az Oscar-gálára, emlékeztet az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

I know who I am & so do the people closest to me. #LiveLoveLaugh

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.