Film

Egy twi’lek a Zsivány Egyes legbetegebb karaktere

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.14 | 07:49

Ne csodálkozzunk, ha ez az arc pár álmatlan éjszakát okoz nekünk vagy a gyerekeinknek.

twitter /starwarsexplain
Twitter /starwarsexplain

Már megszokhattuk, hogy a messzi-messzi galaxisban furábbnál furább alakok bukkannak fel. A csütörtökön mozikba kerülő Zsivány Egyes sem lesz ez alól kivétel, de mintha a Disney Stúdiónál egy kicsit túltolták volna az egyik szereplő küllemét – hívja fel a figyelmünket a Gizmodo.

Ez a faj alapvetően sem gerjeszt bizalmat, bár egy egészségesnek tűnő egyed, mint például Bib Fortuna még a Mos Eisley-i kocsmában is támaszthatná a pultot, különösebb feltűnés nélkül. A Jedi visszatér-ben látható férfi ugyanis eredetileg Jabbának dolgozik: nem jószántából, fogságban él és úgy látja el az udvarmesteri teendőket.

Na de (név?)rokona, Beezer Fortuna, aki beesett arccal, lesoványodott lekkuival (ami a fejéből kinövő nyúlványokat jelenti Star Wars szlengben) fakókékre változott szemekkel szerepel a Zsivány Egyesben: maga az iszonyat. Lehet, hogy csak az öregség teszi, vagy ha többet tudhatnánk meg a galaktikus polgárháború idején felbukkanó lény sorsáról, talán máshogy vélekednénk. A látvány mindenesetre magáért beszél:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló