Film

Így komédiázik 30 év után együtt Keanu Reeves és Alex Winter

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.18 | 15:48

Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine és Kid Cudi is csatlakozik a stábhoz.

1989-ben indult Bill és Ted zseniális kalandja, mely Bill és Ted haláli túrája formájában ’91-ben folytatódott. Szűk harminc év után újabb lökést kap a franchise: 2020 augusztus 21-ére tervezik a harmadik rész bemutatóját. Keanu Reeves és Alex Winter is érettebb képet mutat, és már húsz hónapja várjuk, hogy elkészüljön a fantasy-vígjáték friss epizódja.


Ismét Chris Matheson és Ed Solomon állt bele, hogy megírja a sztorit, melyben hőseink – Bill S. Preston Esq. és Theodore Logan III – továbbra is zenekaruknak, a Wyld Stallynsnak írják a dalokat.

Tiniként tudták, hogy meg kell menteniük a valóságot. Most egy küldött jön a jövőből, aki pontosan ezt kéri tőlük. Minderre 80 percet kapnak.

Matheson elárulja azt is, hogy a pasik szerencsére nem maradnak magukra ebben a hősies feladatban: kamasz lányaik besegítenek nekik. Bill csemetéje, Thea (Samara Weaving) illetve Ted utóda, Billie (Brigette Lundy-Paine) ráadásul odavan az apukák muzikális teljesítményéért is.


Több új arc is fel fog bukkanni; Kid Cudi önmagát alakítja majd:

A zenész-színész rejtélyes módon ide-oda ugrál majd a keveredő tér-időben.

A Barry-ből Anthony Carrigan, és a Saturday Night Live-ból Beck Bennett is beszáll, illetve egy veterán tér még vissza. William Sadler ismét a hullaarcú bandatagot, Grim Reapert hozza.


Míg az 55 éves Reeves eléggé a szemünk előtt volt az utóbbi évtizedekben, addig az 54 éves Winter inkább dokumentumfilmeket rendezett.

Ha Lear királyt kéne alakítanom, bizony összepisilném magam. De Bill karakterével nem lesz gond.

idézi a brit filmest az EW.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló