Horoszkóp

A Szűznél valaki kezdeményez, a Skorpió jó hírt kaphat – Horoszkóp 2024. május 3.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.03 | 09:05

A pénteki napon két szuper fényszög is hat ránk: a Plútó-Mars fényszöge és a Hold-Vénusz kapcsolódása. Jól tudunk koncentrálni, és a kapcsolataink is szuperül alakulnak. Napi horoszkóp.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars és a Plútó fényszöge hihetetlenül céltudatossá tesz. Most ráadásul kitartásban sem lesz hiány, így garantált a siker minden szinten. Bármi is a vágyad, most láss neki a megvalósításnak! Erre a kedvező hatásra rátesz még egy nagy lapáttal a Hold-Vénusz fényszöge, ami harmonikussá tesz mindenfajta  kapcsolatot.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Vénusz már a te jegyedben jár, ez most kicsit szerencsésebbé, vonzóbbá és népszerűbbé tesz. Ma ráadásul kedvező fényszöget kap a Holdtól, ami garantálja, hogy jól alakuljon mindenfajta kapcsolatod, legyen szó főnökről, kollégáról, vagy szerelemről.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma valaki felhívhatja a figyelmedet egy változásra, egy lehetőségre, de ez nem jelenti azt, hogy elsőre világossá válik számodra, hogy ez rád mekkora hatással is lesz. Légy figyelmes és ne fuss át a részletek felett csak úgy.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Pénteken egy kellemetlen emberrel hozhat össze a sors, akitől jobban teszed, ha minél nagyobb távolságot tartasz. Ha el tudod kerülni, hogy dolgod legyen vele, akkor tedd meg, ha pedig ez nem megy, végezz, amilyen gyorsan csak tudsz.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma egy váratlan, de kedves látogató toppanhat be hozzád, de lehet az is, hogy valaki megkeres, aki felől már egy ideje nem hallottál. A nagy örömbe azonban némi harag is kerülhet, mert amit az illetőtől hallasz, az talán olyasmi, amire nem igazán számítasz.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken igyekezz úgy általában pozitívan közeledni az emberekhez. Mosolyogj még azokra is, akiket távolról ismersz! Lehet, hogy valaki csak arra vár, hogy végre mosolyt lásson az arcodon és máris kezdeményezne nálad.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Vénusz, az uralkodó bolygód most kedvező fényszögbe kerül a Holddal. Most nagyon romantikus hangulatban lehetsz. Vagy szervezz valamilyen programot a pároddal, vagy nézz meg egy szép filmet. Az érzelmi igényeidet ki kell élned. Ismerkedésre is nagyon jó a mai nap.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken egy váratlan üzenet, vagy levél érkezhet hozzád, amely valamilyen pozitív üzenetet, vagy hírt tartalmaz. Valószínűleg ez ennél jobbkor nem is történhetett veled és remélhetőleg nem csak a konkrét ügyben, hanem úgy általában is fellendülést indít el.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken a Mars és a Plútó fényszöge hatalmas energialöketet jelez. Mivel te amúgy sem vagy az az enervált típus, most igazán bármit elérhetsz. Talán picit sok is lehet a lendület… A sport/séta jó lehet a levezetésre.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken hasznos információkat, remek ötleteket kaphatsz valahonnan és egy ajánlatot, amely sokat jelenthet a jövőd szempontjából. Szabadítsd meg az elmédet most minden negatív gondolattól és koncentrálj csakis a lehetőségeidre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken lehet egy elsőre furcsának tűnő esemény, vagy elképzelés, terv. Ne hagyd elkallódni a dolgot, mert lehet, hogy csak utólag derül ki a dolog igazi pozitívuma. Ma különösen legyél tehát nyitott!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken lehet egy érdekes helyzet közted és egy új ismerős között. Hagyd érni még egy kicsit önmagadban a folyamatokat, várd meg, amíg kiderül, hova tart ez az egész közöttetek.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló