Horoszkóp

A Bika az intuíciójára hallgasson, a Skorpió fontos mérföldkőhöz ér – Horoszkóp 2024. május 29.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.29 | 09:05

A szerdai napra konfliktusok veszélyét jelzi a horoszkóp. Ha el tudjuk kerülni őket, akkor viszont egészen jól alakulnak a dolgaink. Napi horoszkóp következik.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdára bolygószembenállások mutatnak konfliktusokat. Nem jó ötlet most belemenni a vitákba, mert azok nagyon gyorsan elmérgesedhetnek. Épp ezért jól teszed, ha leginkább magányos tevékenységet választasz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha te valamilyen számodra ismeretlen helyzetbe keveredsz, akkor az intuíciója általában helyesen mondja meg számodra, mi a veszélyes és mi nem. Ma pont egy olyan helyzet adódhat, amelyben kényelmetlenül érzed magadat, bár talán magad sem tudod pontosan megfogalmazni, hogy ez miért van így.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy szituációban ma mindenki mást gondol egy számodra is fontos dologról. Azonban, ha úgy is érzed, hogy neked van igazad, tartsd most magadban, nem kell feleslegesen vitatkozni olyan ügyekről, amelyekben senki sem tudja meggyőzni a másikat. Hagyd rájuk!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagylelkűséged ma nem ismer határokat. Ma valakiről a környezetedben azt feltételezed, hogy bajban van és talán még a segítségedet is felajánlod, de ő talán nem kíván élni vele. Ne erőltesd a dolgot, lehet, hogy jobb is, ha maga oldja meg a dolgokat, így legalább tanul belőlük.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán ne ronts ajtóstul a háznak. Ha valamit el szeretnél érni, nem biztos, hogy mindent be kell vetned ennek érdekében. Először kezdj finomabb dolgokkal és légy egy kicsit türelmes. Könnyen lehet, hogy kevesebb energia befektetéssel is célt érsz.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Lehet, hogy ma nagyon is szeretnél egyedül boldogulni, mégis segítséget kell kérned. Semmi kellemetlen nincs benne, ha most ezt elfogadod. A múltban többször segítettél te is az illetőnek. Kölcsön kenyér visszajár!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Tényleg itt az ideje, hogy magabiztosabb legyél. Egy sor dologban tájékozottabb vagy, mint mások, miért is kellene rájuk hallgatnod? Bátran bízz a döntéseidben. Ma erre rögtön lesz is alkalmad.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Valami, ami már egy ideje tervezés alatt van, ma olyan ponthoz érhet, amely fontos mérföldkőnek számít. Talán megállsz ma egy pillanatra elgondolkodni a továbbiakról, de te magad is tudod, hogy jó úton haladsz a változással.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán egy kapcsolatod egészen érdekesen alakul. Van egy személy, aki iránt egészen új érzelmek ébrednek benned. Gyakran van, hogy valakiről csak akkor derül ki, kicsoda is valójában, ha közelebbről megismerjük.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szerdán olyasmivel kell foglalkoznod, amihez nincs túl nagy kedved, de nem tűr halasztást és nem lehet elkerülni sem. Ha így van, akkor szorítsd össze a fogadat, gyakorolj önfegyelmet, kapcsolj ki minden mást és összeszorított fogakkal, de menj végig ezeken a feladatokon.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy kissé nehézkesen alakul a reggel, de annál elégedettebben zárul a szerda. Számíthatsz arra, hogy nagyot lépsz előre egy tervedben, ami kapcsolatban lehet a magánéleteddel, vagy a karriereddel is. Mindennek pedig az oka a legvalószínűbben az lesz, hogy találkozol valakivel, aki hatással lesz rád.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerdán talán egy kicsit elégedetlen vagy egy területével az életednek. Nem biztos, hogy ott van a valódi probléma, ahol látod: elképzelhető, hogy egész más okozza most a gondot. Egy őszinte beszélgetés segíthet felderíteni az okokat.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló