Külföld

Sokkoló képsorok: egy anya nagyon megverte a kislányát, mert nem találta a tabletjét

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.09 | 10:13

A 3 éves kislány megüti és megrúgja az anyja, az ágyra dobja, majd a hajánál fogva a magasba emeli. Csak erős idegzetűeknek!

Amikor az ember lát egy ilyen videót, felmertül benne pár kérdés, de az első az, hogy miért szül az ilyen ember gyereket? Ráadásul ennek az argentin nőnek három gyereke is van. Bántani a legidősebbet bántotta, aki 3 éves. Az ok pedig, mondhatni bagatell, egyáltalán nem indokolja a dührohamot és az agressziót: egy eltűnt tablet, amit állítólag a kislány kavart el valahova. A nő magából kikelve üvölt a gyerekre, például olyanokat, hogy ellopta a tabletjét, és hogy meg fogja ölni, amit nyilván nem szó szerint értett, bár ahogy elnézzük a videót, bármi megtörténhetett volna. A 3 gyereket időközben elvették az anyától, akit le nem tartóztattak, de vizsgálat folyik ellene.

Jogosan felmerül az emberben egy másik fontos kérdés is: aki volt olyan szemfüles, hogy a képsort rögzítette, majd feltette a Facebookra, ő vajon miért nem avatkozott közbe, miért hagyta, hogy az anya ilyen brutálisan bántalmazza a 3 éves gyerekét?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.