Külföld

Főbe lőtte magát a királyi család tagja

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.02 | 15:15

Vélhetően öngyilkos lett Mihály kenti herceg veje, egy Thomas Kingston nevű 45 éves bankár.

A férfi a szüleit látogatta meg vidéki birtokukon, ahol egy bezárt melléképületben bukkantak a holttestére. Bár idegenkezűség nem merült fel, egy pisztolyt is felfedeztek a helyszínen.

Thomas Kingston, Mihály kenti herceg lányának, Lady Gabriella Kingston hercegnőnek a férje traumás agysérülésbe halt bele múlt vasárnap. A vizsgálat nyilvánosságra hozott részleteiből kiderült, hogy a holttest közelében egy pisztolyt találtak – írta meg a Sky News híre alapján az Index.

Rejtélyes körülmények között halt meg a brit királyi család egyik tagja

Rejtélyes körülmények közt halt meg a brit királyi család egyik tagja – Bár idegenkezűség nem merült fel, egy fegyvert találtak a helyszínen.

A kenti herceg lánya, Lady Gabriella Windsor és az elhunyt 2019-ben kötöttek házasságot. A ceremónián részt vett a néhai Erzsébet királynő, Harry herceg, Fülöp herceg és Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton is.

A 45 éves férfi hirtelen halt meg szülei házának egyik melléképületében február 28-án a vezető halottkém, Katy Skerrett megállapítása szerint, aki egy pénteki meghallgatáson ismertette a 45 éves férfi halálának körülményeit.

A szakértő elmondta, Kingston a szüleit látogatta meg február 25-én cotswoldsi otthonukban, ahol együtt ebédeltek. Apja később kiment megsétáltatni a kutyákat. Amikor visszatért, Thomas Kingston már nem volt a házban, ezért körülbelül 30 perc múlva az édesanyja elment megkeresni őt.

AMIKOR AZ EGYIK BEZÁRT MELLÉKÉPÜLETBE HIÁBA PRÓBÁLTAK BEJUTNI, ÉS VÁLASZT KAPNI FIUKTÓL, AZ APA ERŐVEL BEHATOLT, ÉS OTT TALÁLTA HALOTT FIÁT, SÚLYOS FEJSÉRÜLÉSSEL.

A helyszínen egy maroklőfegyvert találtak. Az apa hívta a mentőket, akik a halál megállapítása után riasztották a gloucestershire-i rendőrséget vasárnap este fél hét előtt nem sokkal. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A boncolás megállapította, hogy a halál oka a férfi fejét ért traumás sérülés volt.

Lady Gabriella és Kingston családja közös nyilatkozatukban azt írták, a férfi halála „nagy megrázkódtatásként” érte őket. A Buckingham Palota szóvivője is nyilatkozatot adott ki a királyi pár nevében, melyben együttérzésüket fejezték ki Lady Gabriella és a Kingston család irányába.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló