Külföld

Nincs még elég meleged? Nézegess dögös szupermodelleket apró bikiniben a Miami Swim Week kifutójáról – videó

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.21 | 20:55

A Paraiso Miami Swim Week 2024 20. évfordulóját ünnepelte május 30. és június 2. között, lenyűgöző kifutóműsorokkal, kiemelkedő márkákkal és a fenntarthatóságra összpontosító kezdeményezésekkel kápráztatva el a közönséget. Több mint 30 000 látogatót vonzott, és 75 millió dolláros gazdasági hatást gyakorolt Miami Beach városára.

A rendezvényen bemutatott trendek között szerepeltek a élénk színű bikinik, a fenntartható anyagokból készült fürdőruhák, a testpozitív üzenetek és a kozmikus ihletésű darabok. A kifutón olyan neves márkák szerepeltek, mint a Mikoh, a Vitamin A, a LSpace, a South Beach Swimwear, a Becca Swim, az Indah, a Maaji, az Itty Bitty Bikini, a Kaimana, a Bikini Lab és a Ran Swim.

Fotó: Instagram/Miami Swim Week

A Paraiso Miami Swim Week nem csak a divatról szólt, hanem a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetett. A rendezvényen az Istituto Marangoni Miamiben tartott fenntartható fürdőruha-tervezési verseny döntősei is bemutatkozhattak, a Sharpie® pedig művészi ihletésű ruhadarabokat hozott létre.

A Paraiso Miami Swim Week 2024 bebizonyította, hogy továbbra is a legfontosabb úti célpont az Amerikai Egyesült Államokban a fürdőruha- és stranddivat szerelmesei számára. A lenyűgöző kifutóműsorok, a kiemelkedő márkák és a fenntarthatóságra összpontosító kezdeményezések révén ez a rendezvény mindenki számára kínált valami izgalmasat, aki a divat és a tengerpart szerelmese. A 21. kiadás ígéretesnek tűnik, és már alig várjuk, hogy mit hoz a jövő a Paraiso Miami Swim Week számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Edgar Entertainment (@edgar.entertainment) által megosztott bejegyzés

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló