Külföld

Trumpék közös fotót posztoltak a legutóbbi ámokfutás után árván maradt babával, hatalmas mosollyal az arcukon

  • Szerző:nuus
  • 2019.08.10 | 12:18

A First Lady posztol széles mosolyú fotókat, amin rengetegen kiakadtak. Az El Paso-i tragédiában vesztek oda a csöppség szülei.

Donald Trumpék újabb lépése megint sokaknál verte ki a biztosítékot. Az augusztus 4-i, dupla mészárlás egyik texasi túlélőjét, egy csecsemőt dédelget az elnöki pár egy fényképen, ami nagy vihart kavar jelenleg.

A fotón a First Lady szélesen mosolyog, férje pedig lájk-jelet mutat kezével. A civilek is hőbörögnek, John Cusack egyenesen feneketlen mélységnek titulálja az akciót:

Olyan szintű perverzió ez már, amit még róla sem tételeztem volna fel. Ez a csecsemő pontosan az ő szólamai miatt lett árva, és vele pózol?!

– botránkozik meg a színész.

A demokrata Jon Cooper szerint csak egy szívtelen pár tesz ilyet: a baba szülei egy fehér felsőbbrendűséget hirdető gyilkos miatt haltak meg, akit TRUMP INSPIRÁLT.

Xenofóbia és pszichopata szavak is röpködnek, és hogy micsoda dolog a sérült kisbabát elhurcolni egy ilyen gusztustalan fotózásra.

Az a fehér terrorista tíz órát vezetett, hogy spanyolokat öljön. Ugyanúgy a menekültinváziótól tartott, mint az elnök. Mi is itt a mosolygás oka?

– teszik fel többen a jogos kérdéseket.

Andre és Jordan Anchondo volt a kéthónapos Paul szüleinek a neve, akik testükkel védték a szerelmük pici gyümölcsét a golyók elől. Hatéves nagylányuk partijához vásároltak éppen a Walmartban, mikor az őrület elszabadult. Egy golyó így is súrolta a kislegényt, de szerencsére nem súlyosan.

Andre testvére, Tito a tragédia után elmondta, hogy a család alapvetően republikánus és konzervatív is volt, Trump lelkes hívei. Szerettek is volna találkozni az elnökkel, hogy zsenialitásáról személyesen is meggyőződjenek. Utólag viszont érdekelné, most is ugyanazt gondolja-e a politikus a bevándorlásról, mint a lövöldözés előtt. A házaspáron kívül még 20 ember hunyt el El Paso-ban, amit gyűlölet-bűncselekménynek és terror támadásnak minősített a hatóság, teszi hozzá a Yahoo.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.