Külföld

Akarsz harminc milliót keresni egy év alatt? Ha tudsz kung-fuzni, már mehetsz is dadusnak Londonba!

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.18 | 16:22

Megjelent egy igencsak exkluzív hirdetés egy angol oldalon, ahol hatalmas fizetéssel csábítanak. Viszont az elvárások sem mindennapiak.

Így nézhet ki az ideális jelölt (kép: Pixabay CC0)

Az egyik babysittereket közvetítő oldalon minden idők egyik legkomolyabb hirdetése tűnt fel, elolvastuk, és elég lassan térünk magunkhoz belőle. Egy évente 100000 fontot, vagyis több mint 32 millió forintot kínáló állás legalábbis egyáltalán nem mindennapi, ezért pedig nem kell mást tenni, mint vigyázni egy házaspár gyermekeire. Egészen pontosan négy csemetéről van szó, a legkisebb 2, a legnagyobb pedig 15 éves.

Nyilvánvalóan nem egy átlagos családról van szó, az életkorok nem stimmelnek, de a gyerekek száma és a körülmények alapján akár Beckhamék is lehetnének a hirdetés feladói (nem ők azok), akik a pénzükért teljes körű gyerekfelvigyázást várnak el, egy igazi profitól. 15 éves munkatapasztalat a beugró a melóba, anélkül szóba sem állnak a jelölttel, de ezen túl is vannak elvárásaik. A dadusnak lényegében egész nap a srácokkal kell lennie, a műszak reggel 7kor kezdődik, és este 8kor ér véget (heti hatszor). A család elég soklaki életet él, van házuk Londonban, de az Egyesült Államokban, Barbadoson és Dél-Afrikában is, úgyhogy az új alkalmazottnak bírnia kell a repülést, mert hetente akár több külföldi kiruccanás is benne van a pakliban.

A jogosítvány is elvárás, cserébe viszont egy Porsche, egy Range Rover és egy Maserati is rendelkezésre áll a kölykök fuvarozásához. Étkezni szintén a gyerekek mellett kell, a főzést viszont egy Michelin csillagos séf oldja majd meg, ez azért megint nem hangzik rosszul. Sőt, ha a szülők éppen nem dolgozzák szét magukat az üzleti szférában, akkor még egy kis kimenő is jár majd az új dadusnak.

Az alkohol és a drog természetesen szigorúan tilos, ezen mondjuk senki sem fog meglepődni, aki elolvassa a hirdetést. Azon már talán igen, hogy a jelöltnek rendelkeznie kell önvédelmi ismeretekkel. Ha Mary Poppins nindzsává képezné magát, már jöhetne is!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.