Külföld

Tragédiával végződött a Tinderes randi Ausztráliában

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.13 | 11:39

Megbeszélték a randit, találkoztak, majd az éjszaka végén egy hotelszobában kötöttek ki. A férfi itt kizárta a nőt az erkélyre, aki megpróbált lemászni onnan, hogy hazajusson. Végül 14 emeletet zuhant.

Egy 26 éves nő halálával végződött egy Tinderes randi az ausztráliai Queenslandben. Az új-zélandi Warriena Wright nyaralni érkezett az országba, ahol a randiszervező alkalmazáson megbeszélt egy találkozót Gable Tostee-val. Az este végén azonban a 26 éves nő rejtélyes körülmények között lezuhant egy szálloda erkélyéről. Az eset még 2014-ben történt, de az ügy most került a bíróság elé.

 

A tárgyaláson bemutattak egy hangfelvétel, amelyen hallatszik, hogy Wright arra kéri Tostee-t, hogy engedje haza. A férfi erre azt feleli, hogy

engednélek de rossz kislány voltál.

A férfi kizárta a nőt az erkélyre a hotelben, Wright pedig kétségbeesésében vélhetően az erkélyen keresztül próbált lemászni.

Mámoros este

Az ügyész szerint Tostee olyan helyzetbe kényszerítette a nőt, hogy az úgy érezhette, ez az egyetlen menekülési útvonal. A férfi azért lett dühös, mert Wright megdobálta a szoba különböző berendezési tárgyaival. A vád szerint Tostee ezután fojtogatta a 26 éves lányt, majd egyszerűen kizárta az erkélyre.

A védelem ugyanakkor azt hangsúlyozta, hogy Tostee csak védekezett az agresszívé vált nő ellen

egy alkoholmámoros és intimitással teli este után.

A férfi telefonjával készült hangfelvételen valóban hallatszik, ahogy nő azt mondja Tostee-nak, hogy eltöröm az állkapcsodat.

Élete végéig börtönbe kerülhet

A tárgyaláson az egyik szomszéd azt mondta, hogy miután felébredt a hangoskodásra látta, ahogy Wright megpróbál lemászni az erkélyről. A férfi mondta neki, hogy ez nem fog sikerülni, inkább menjen vissza a szobába.

Wright végül 14 emeletet zuhant az erkélyről és szörnyethalt. 

Tostee a tragédia után felhívta telefonon az apját, akinek azt mondta, hogy

nem én voltam, nem én löktem ki.

Bár az valóban nem merült fel, hogy a ő lökte ki a nőt az erkélyről, ha mégis gyilkosság miatt ítélik el a férfit, akár életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló