Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Külföld

Ez az, amit Kim Dzsongun pedofil örömosztagáról tudni kell

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.01 | 13:28
  • trendindex: 4

Az Észak-Korába érkező prominens vendégek látják is, mindenki más tudja, hogy a diktátornak és belső körének saját örömosztaga van: fiatal lányok, akik az elit tagjait masszírozzák, táncolnak és énekelnek nekik, illetve prostituáltként funkcionálnak.

A 27 éves Yeomni Park észak-koreai disszidens és emberjogi aktivista egyik friss vlogjában elmesélte, hogy a lányokat Észak-Korea minden iskolájában castingoltatják, 12-13 évesen. A szép és jó mozgású, jó hangú lányok családjai teljes átvilágításon esnek át, és ha família rendszerhű és ideológiailag képzett, a kislányt Phenjanba szállítják kiképzésre, ahol évekig telefonkapcsolatban se lehet a családjával, nehogy belső információt szivárogtasson ki. Mégis mindenki örül, mert a legtöbb vidéki család éhezik, és a Kedves Vezér mellett legalább enni kap a lányuk.

A kislányokat specifikus feladatra képzik ki: van, aki csak jobb kezet masszíroz, más csak bal lábat, de olyanok is vannak, akik kizárólag a Vezérnek énekelhetnek, senki másnak. “Nincs nálunk Beyoncé vagy Justin Bieber, mert aki tehetséges, az a Vezérnek énekel” – mondja Yeomni, akit magát is kiválasztották az örömosztag tagjának, de a családja nem ment át az átvilágításon.

A lányokat 20-22 évesen nyugdíjba küldik, általában egy magas rangú tisztviselőhöz adják feleségül. A szervezett pedofíliának erről a formájáról mindenki tud, és természetesnek számít.

Érdekesség, hogy maga a Kedves Vezér felesége, a First Lady is énekesnő volt, a diktátor örömosztagának tagja.

Forrás: ragazze.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló