Külföld

A legviccesebb videók, amelyekkel Hillary és Trump megajándékoztak minket

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.08 | 15:42

A politika komoly dolog, már ha komolyan vesszük. Az idei amerikai elnökválasztási kampányt időnként nehéz volt elviselni, de vicces kedvű mémgyárosok és videóművészek segítettek. Merőben szubjektív válogatás következik a legviccesebb videókból, amelyeket kitermelt magából az internet népe, amely hol a Clinton, hol a Trump hülyeségén sokallt be.

Lehet, hogy a végére kellene hagyni, de mi rögtön ki is osztjuk az aranyérmet a LuckyTV ismeretlen munkatársának, aki a második elnökjelölti vita képeit vágta össze zseniálisan a Dirty Dancing című film híres betétdalával, a Time of my Life-fal. Nehéz kibírni röhögés nélkül, ahogy az elvileg parázs vitából romantikus duett alakul, szinte látjuk Trumpot Patrick Swayze fekete atlétatrikójában riszálni:

Ugyanezt a vonalat követi az a Max nevű Coub-felhasználó, aki szintén egy kellőképpen mocskolódó elnökjelölti vitából hozta létre ezt a tízmásodpercnyi  összefoglalót, ami mindent elmond a vita színvonaláról:

Ha valami beugrik mindenkinek Donald Trumpról, az biztos a frizurája. Mióta csak elindult az elnökségért, mindig arról kérdezték, vajon parókát visel-e. És hát a Trump nevéből készített hajfújó trombitás oldalon is indokolatlanul sok időt töltöttünk el. Ő számtalanszor elmondta, hogy nem, de persze nem hittek neki. Végül egy tévé showban megengedte a riporternek, hogy megvizsgálja közelebbről. Ebből a jelenetből született ez a kis videó:

Maradjunk a zenés műfajnál: Hillary Clinton sajátos nevetése és gesztusai is elég alapanyagot adtak mindenkinek arra, hogy röhögjünk egy jót. Ezek közül ez a személyes kedvencünk:

A haja mellett miről ismert még Donald Trump? Naná, arról, hogy nagyon gazdag, és erről szeret is beszélni. Még tökfejet is csináltak belőle emiatt. Biztos van, akiknek ez imponál:

Trump mindig is bohóc volt, de Hillary Clintonban az volt az igazán vicces, mennyire komolyan próbálja magát venni, és egészen patetikus hangon tudott arról beszélni, mennyire fontosak neki az emberek. Egy kis videó arról, hogy ezt nem mindenki hitte el neki, szóval kritika a dolgozó emberektől a mekiből:

Trump harmadik közismert tulajdonsága, hogy szeret mindenkit vérig sérteni, legyen az személy, csoport vagy ország – a New York Times két oldalon tudta csak összefoglalni az összes sértést, amit a Twitteren elengedett. Nagy kedvence Mexikó, akiről már tudjuk, hogy nem Amerika barátja:

Szegény Hillary Clinton viszont nem a jómodorral, hanem az igazsággal áll hadilábon. A politikában ez nem olyan nagy meglepetés, csak nem szabad kiderülnie, mert akkor nem hisznek majd el semmit neki az emberek. Még azt sem, hogy ő hisz az emberekben:

És végül egy kis apróság azoknak, akiknek már mindkét jelöltből elegük van:

Nyitókép: : Alex Wong/Getty Images

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.