Külföld

Caitlyn Jenner malibui háza porig égett, és Lady Gagát is evakuálták

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.10 | 10:25

A Kardashian-klán, Kevin Smith és Alyssa Milano is érintett a bajban, plusz a lovaik!

Aki emlékszik a 2015-ös Vanity Fair-címlapfotójára, az sejtheti, mekkora veszteség érte Caitlyn Jennert. Kris Jenner exéről ugyanis ezen a rezidencián készített Annie Leibovitz egy pazar fénykép-sorozatot.

 

View this post on Instagram

 

My soul is soooo very happy seeing #caitlynjenner @caitlynjenner finally being able to be her truth and show the world “this is me” you my gorgeous soul are beautiful inside and out YOU ARE STUNNING Baby now when you look in the mirror beauty you see who you truly are and was always meant to be you are now living your beautiful life your way and everyone will see it too you’re such a true inspiration a beautiful spirit and special human a brave and enlightening soul you are FREE now and YOU are a beautiful butterfly spread your angel wings and fly you are changing the world you have forever touched my soul Muah ? this is your moment shine ?✨ “Call me Caitlyn” #caitlynjennervanityfair #beautyfromwithin #onlylove #yourlightisbeautiful #freedom #youdidit #caitlynjenner #loveheartsoul #caitlyjennerangel #callmecaitlyn #brave #heart #lovelovelove #angelwings #soproud #butterfly #loved #changinglives #angelonearth #soulfulwoman #gorge #Star #beautifulsoul #sooohappy #yourfree #elegance #STUNNING #Californiagirl

A post shared by Mindy (@lattegirl710) on

A vízre nézett a malibui hegygerincen épült ház, melyet most teljesen felemésztett a Woolsey-tűzvész. Itt forgott az I Am Cait című realityműsor is, mely a focista nővé alakulását örökítette meg.

 

View this post on Instagram

 

Link to story in bio

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

A nemváltó híresség mostohalányai, Kourtney, Kim és Khloe is elhagyták lakásaikat a kiürítések miatt, illetve a környéken élő Guillermo del Toro-t is érintette az evakuálás, írja a Vanity Fair.

 

 

View this post on Instagram

 

#AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Lady Gaga, Scott Baio és Rainn Wilson is rendelkezik ingatlannal errefelé, némelyikük állatot is tart. Kevin Smith rendező menti a térségben a lovakat: november 9-én írta twitteren, hogy lószállító kocsit keres, hogy 40 patást menthessen ki egy farmról.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Smith (@thatkevinsmith) on

James Woodsnál is izzott a közösségi oldal, aki a hiányzó személyek adatait gyűjtötte. Alyssa Milano öt lova és gyermekei is biztonságos helyre jutottak, a házukat viszont a sorsára hagyták.

Még forgatási helyszínek (The Bachelor, Westworld) is perzselődnek a The Guardian információi szerint.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló