Külföld

Másodszor próbálták meg felrobbantani, még mindig áll az ikonikus amerikai stadion

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.05 | 10:41

Ezek az amerikaiak már robbantani se tudnak. Vagy csak túl jó kőműveseik voltak a '70-es években?

Elég nagyot ment nemrég az interneten, hogy a bontással megbízott brigád nem tudta lerombolni a detroiti Pontiac Silverdome-ot. Az egykor autógyártásáról híres amerikai város ikonikus, évek óta üresen álló stadionjától már nagyon megszabadulnának, de ez nem megy olyan egyszerűen, az első robbantás jóformán meg se kottyant neki:

Pontiac Silverdome Demolition Fail 4K

In an unexpected turn of events, Detroit Lions fans gathered at the Silverdome were disappointed by the team’s failure to implode late in the season. A walkthrough of the stadium in 2014: https://www.youtube.com/watch?v=iuxrWO0JEM0 More information about the stadium at http://detroiturbex.com/content/parksandrec/silverdome/

Most újra próbálkoztak, a felső karéj le is szakadt, de a lelátó nagy része még mindig olyan állapotban van, hogy simán végignéznénk onnan egy meccset:

FULL – 2nd Implosion of the Pontiac Silverdome brings down upper ring

The second implosion of the Pontiac Silverdome that was scheduled for around 1 p.m. Monday after the first scheduled implosion Sunday failed to bring down the stadium, brought down the upper ring of the stadium.

Pár hete Atlantában simán, elsőre belerobbantottak a földben egy hasonló monstrumot, úgyhogy valami nagyon különleges tarthatja össze a Silverdome-ot. Nem sajnálták ki belőle a cementet, az biztos.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló