Vizuál

Ez a Batman képregény többszázmillió forintot is érhet

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.05 | 17:18

Az egyik ilyen példány tíz éve is egymillió dollár felett kelt el, ez is legalább nyit fog érni, ha nem többet!

Batman rajongói most összerezzenhetnek egy ritka képregénytől, amely Batman debütálását jelentette. Ez a több mint nyolcvan éves képregény most minden bizonnyal kb. egymillió dollárt ér. Batman a 27. számú „Detektív Képregény-ben” jelent meg.

Batman először egy gazdag playboy-ként, Bruce Wayne-ként jelent meg. A Detective Comics 27. számú példányai, a Szent Grálok,  különösen azok, amelyek kiváló minőségűek, hiszen ezek ritkán kerülnek árverésre. Az aukciós ház 2010-ben 1,0755 millió dollárért eladta az egyik ilyen példányt. De az értéke most ennél valószínűleg magasabb lesz.

Számtalan ügyfél kérdezte tőlünk az évek során, hogy találhatunk-e nekik egy ilyet. És, hogy munkánkat sokkal nehezebbé, tegyék ők a létező legjobb példányokat várják el tőlünk.

-Mondta el Barry Sandoval, a Heritage Auctions alelnöke.

A felajánlott példány helyreállítatlan eredeti állapotú, és 7,0 osztályzatúra értékelte a Certified Guaranty Company. Az ajánlattevők online vagy telefonon licitálhatnak a popkultúra egyik legkeresettebb, legértékesebb darabjára. Nyílt az ajánlattétel, de ahhoz, hogy a tiéd legyen, legalább egy milliót kell érte adni. Dollárban persze!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló