BabaMama

Meghan Markle tiszta életet szeretne a babájának

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.23 | 12:18
  • trendindex: 2

Kaliforniai módon várja Sussex hercegnője a gyermeket.

Bennfentesek szerint még közelebb hozta egymáshoz Sussex hercegi párját a Meghan Markle pocakjában lévő baba. Az ex-színésznő tényleg már csak hetekre van az anyaszereptől, így még gondosan elő tud készülni a csöppség fogadására.

A hivatali kötelességeket lassan leteszi, és szülési szabadságra megy, hogy végre lazítson.

Most már tényleg felrakom a lábam és pihenek.

mondta a Nemzetközi Nőnapon, egy panelbeszélgetés keretén belül.

Ez nem tejesen igaz, ugyanis a fészekrakó előkészületek még nagyban zajlanak. A kaliforniai énje is előjött a 37 éves hírességnek:

Nem csak arra ügyel, hogy mit eszik vagy ken a bőrére, de még arra is, hogy milyen tisztítószereket használ. Csak a természetes jöhet számításba nála.

meséli egy bennfentes.

via GIPHY

Markle olyan termékeket választ, amelyeket minél kevesebb beavatkozás ér. Az étkezés kulcsfontosságú: nem csak a várandóssága alatt, de utána is ügyelni fog arra, hogy minél vegyszermentesebben egyenek.

Tisztán étkezik, és valószínűleg maga fogja elkészíteni a bébiételt is. Tiszta életet szán a gyermeknek is.

A windsori Frogmore Házat is felújítják, ami a londoni Kensington palotához képest egy jóval nyugisabb hely. Ha megszületik a baba, akkor költöznek el Vilmosék közeléből, fűzi hozzá a People.

 

View this post on Instagram

 

“If things are wrong and there is a lack of justice, and there is an inequality, then someone needs to say something.” — The Duchess of Sussex has become Vice-President of The @Queens_Commonwealth_Trust, of which Her Majesty The Queen is Patron, and The Duke of Sussex is President. In her new role, The Duchess will highlight the Trust’s partnerships with young people across the Commonwealth, and in particular its work supporting women and girls. In celebration of International Women’s Day, Her Royal Highness joined a special panel discussion of female thought-leaders and activists convened by The Queen’s Commonwealth Trust, to discuss a range of issues affecting women today. #InternationalWomensDay #IWD2019 #QCT #QCTxIWD

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.