Femin

Ennyit sikerült Anne Hathawaynek híznia, de ez még nem a vége

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.26 | 11:49

Önbizalommal telten lépett a vörös szőnyegre az Oceans 8 díszbemutatóján.

A 35 éves színésznő pár hete mindenkit előre figyelmeztetett: ne lepődjenek meg, de ki fog kerekedni a következő mozija miatt, és ebben semmi szégyellni valót nem talál. Anne Hathaway már akkor számított rá, hogy a külsejét cikiző trollok előbb-utóbb meg fognak jelenni.

via GIPHY

Kedden a CinemaConon szemmel láthatólag pozitív önértékeléssel mutatta meg átalakulóban lévő formáit, az Oceans 8 című film debütjének alkalmából:

Többek közt Sandra Bullock, Cate Blanchett és Mindy Kaling társaságában lépett a vörös szőnyegre, egy ujjatlan Bottega Veneta maxiruhában. A fehér textilen színes szegecsek díszelegnek, melyek jól rímelnek az aranyszínű karika fülbevalójára, és a csillogó magassarkú Zanotti-cipő színére is.

Még április 5-én tett közzé a színésznő egy videót, melyben edzés közben látható.

Tömeget növelek egy szerep kedvéért, és elég jól haladok vele. Akik mostanában a súlyomon élcelődnének, azoknak annyit üzenek, hogy azzal nem engem minősítenek, hanem magukat. Béke, puszi!

Még azt is hozzá tette, hogy szíve szerint bejátszotta volna a Queen-től a Nagyfenekű lányok című dalt is, de ezt a jogdíj miatt sajnos nem tehette meg.

Hathaway korábban megküzdött azzal, hogy a szülés utáni külsejét elfogadja. Kisfia, Jonathan két éves:

Szerintem az alakunk folyamatosan változik. Nem próbálok ugyanolyan lenni, mint amilyen azelőtt voltam. A mostani formámmal megyek tovább az életben. Boldog vagyok, hogy eljutottam ide, és nem görcsölök ezen.

teszi hozzá a People.

Bow before the Emperor #Valentino #Valentinoforlife #Oscars

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló