Femin

Mel B-t élő adásban tapizták le négy éve, ideje néven nevezni a dolgot

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.10 | 14:41

A Twittert fenekestől forgatta fel most a 2014-es, pikáns sztori. Az ex-Spice girl hátsóján egy korábbi X-faktor zsűritag talált fogást.

Július második hétvégéjén egy négy évvel ezelőtti klip ment nagyot, melyen Mel B látható, miközben Louis Walsh rámarkol az énekesnő fenekére. A brit X-faktor egyik mentora élő adásban taperolta le kolléganőjét, a spice girlt, még 2014-ben – az idő mégis most érett meg arra, hogy a Twitter felzúduljon, és kórusban kiáltson bűnöst

Egyelőre még az incidens egyik résztvevője sem nyilatkozott az újra felfedezett videó kapcsán. A felvételt, melyen Sarah-Jane Crawford, Simon Cowell és Cheryl Cole is látható, még három és fél éve, 2014 decemberében töltötték fel a YouTube-ra. A The Xtra Factor-beszélgetés egy pontján jól kivehető, ahogyan Walsh keze Mel B hátsójához ér, és ott időzik, egészen addig, míg az énekesnő kínos képet vágva rászól:

Miért markolod a fenekemet?

– vonja kérdőre, majd húzódik arrébb. A férfi hamar le is csapja a labdát azzal, hogy

Csak utánad néztem.

Mire Crawford próbálja elviccelni az egészet azzal, hogy a kezeket szeretné látható helyen tudni. Cowell a maga módján próbálta megnyugtatni Mel B-t:

Ne aggódj, itt biztonságban vagy.

Az énekesnő döbbent arckifejezése egyáltalán nem azt sugallta, mintha valóban kényelmesen érezné magát ezek után.

A Twitter népe is a nőnek adott igazat: ki kellett akkor állnia magáért, és jó, hogy szóvá is tette, mire vetemedett Walsh. Nem ártana ezt a rossz élményt most, a #metoo korában is felelevenítenie, többek szerint.

Emberek, nagyon nincs rendben az, ha Walsh ezt így élő adásban meri művelni. Isten tudja, mire képes akkor otthon. Tartsa meg magának a kezét!

– véli az egyik kommentelő. A másik is rákontrázik: észre se vettük eddig az ilyesmit, de akkor mi folyhat a kamerák mögött?

Sok nő tud azonosulni Mel B-vel:

Feldühít ez a videó. Mindannyiunkhoz ért már idegen férfi, a beleegyezésünk nélkül. Ha felcsattanunk ilyenkor, akkor azzal jönnek, hogy úgyis túlreagáljuk, vagy hogy mi magunk kértük a tapizást. Mégis milyen jogon markoltok a fenekünkbe, pasik?

De még így is van, aki a védelmébe veszi a zaklatót: Mel B túlreagálta az érintést és leégette a férfit élő adásban. Bezzeg a régi szép időkben az ilyesmi még bóknak számított…

A munkahelyi visszaéléseknek is ékes példája ez a felvétel. Egy friss kérdőív szerint a nők 81, míg a férfiak 43 százaléka élt át már valamilyen szexuális jellegű zaklatást. A nők felét engedély nélkül tapizták le.

I will never get tired of fishnet? #myowndesign #wearityourway #sexyforme

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

A videón a többi résztvevő reakciója is siralmas. A tapizó pedig egyszerűen csak viccesnek találja, hogy lebukott.

Having my morning coffe with the royals?#singleparentlife #heboughtmeflowers #lovinglife

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Senki egy szót sem szól a műsorban többé arról, mi zajlott le a szemük láttára. A Bustle reméli, hogy Mel B beleáll a Time’s Up mozgalomba, és utólag helyre teszi a szemtelen fickót.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.