Femin

Britney Spears rossz anya volna? Megint izzik a levegő a sztár körül

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.08 | 15:46

Kevin Federline és az énekesnő ismét összecsapott.

Nem csoda, ha lassan elveszítjük a fonalat Britney Spearsék gyermektartási ügyében. Az énekesnő és háttértáncos exférje közt ismét dúl a csata. Legutóbb Kevin Federline akart turkálni a jól kereső popsztár zsebében, a Spears család viszont válaszlépésként szerette volna elérni azt, hogy az apa tételesen mutassa ki, mire mennek el az odaadott dollár-hegyek.

A Piece of Me elnevezésű turnét abszolváló Britney nem szeretne a jövedelmével arányosan, a jelenleginél több tartásdíjat utalni a gyermekfelügyelettel megbízott apukának, és tárgyalni sem hajlandó az emelésről. Kevin érje be havi húszezer dollárral, amit lehetőleg Seanra és Jaydenre költsön.

Me and the boys ????? #PieceOfMe

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

A 12 és 11 éves fiúk szükségleteit igenis fedezi ekkora összeg, hiába keres jobban a Vegasban is állandó fellépőnek számító énekesnő. Federline ráadásul még két, további gyerek apja, akiket jelenlegi feleségével vállalt.

Britney makacskodik

Ügyvédeivel most azon dolgozik, hogy az apa jogkörét némileg megnyirbálhassa.

A fiúk teljes felügyeletét esze ágában sincs átvenni, ugyanis egyfolytában turnézik, de limitálná a férfi mozgásterét, mert

esély van arra, hogy árthat a gyerekeknek.

Akár még Sean és Jayden jó közérzete is kockán foroghat, ha bizonyos, magánjellegű információk kiszivárognának az apjukról.

Viszont az, hogy az énekesnő ennyire gyanakvó, és nem hajlandó együttműködni, lépéselőnyt ad az apának. Brit márciusban már visszadobta Kevin hivatalos kérelmét, és megfelelő reakció sem érkezett tőle, pedig az előírások rá is vonatkoznak. Ráadásul a közvélemény is lassan az apa mellé áll:

Fizessen csak annak a pacáknak, aki a gyerekeit neveli! Ahelyett hogy ő, az anyjuk gondoskodna a fiairól!

Van, aki szerint Britney sem különb, mint Lindsay Lohan vagy Paris Hilton: egy szál bugyiban ugrál Hollywoodban, ahelyett, hogy rendes szülőként viselkedne. Meg drogozott is, és a haját is leborotváltatta korábban. Kevin volt az, aki akkor is helyt állt.

Adjon több pénzt, a gyereknevelés igenis drága dolog.

Más pedig kettős mércét emleget:

Bírom, mikor a nők lelustázzák az apát, hogy menjen már dolgozni. Bezzeg, ha egy gyeses anya kér többet, akkor őmellé simán odaállnak.

idézi a Cafe Mom.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.