Szépség

Kim Kardashian lehetetlen darázsderekán kattog a fél világ

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.08 | 13:18

Meg is szenvedett a szűk fűző miatt a celebkirálynő!

A háromgyerekes Kim Kardashian telt idomai védjegyszerűek, ám május 6-án olyan valószínűtlenül karcsú derékkal villantotta meg szobortestét, ami többeknél fennakadást okozott.

Hogyan volt képes erre a bravúrra a celebkirálynő? Bizony, idén is alapos felkészülés előzte meg Kim kedvenc társasági eseményét. A 2019-es MET gála ráadásul a szándékos túlzásokról szólt. Egy kulisszák mögött forgott Vogue-videóból kiderül, hogyan próbálta fel még Los Angelesben, előző este a New Yorkra időzített ruhacsodát.

Egy térd fölött végződő, rugalmas, testszínű fűző tömörítette bájait, melyet három asszisztens helyezett fel a testére. A Mr. Pearl-féle, francia intim ruhadarab egyébként egyéni megrendelésre készült. Erre kerülhetett aztán rá a Thierry Mugler által megálmodott szilikon miniruha, mely lógó kristályokkal is illeszkedett a „camp”-tematikához.

 

Nem fogok leülni vacsorázni – talán egyértelmű is, hogy miért. Sétálgatni fogok, beszélgetni meg elvegyülni, de egy székre szerintem képtelen leszek letelepedni. Maximum fél fenékkel.

panaszkodik Anna Wintour vezető szerkesztőnek a szépségmogul.

New Yorkban már a smink és a frizura is tökéletes lett, hála a felkészítő csapat többórás munkájának. Ám, hogy hogyan jut el a leülni képtelen királynő a Múzeumhoz, arra egy hajmeresztőnek tűnő ötlet lett a megoldás:

Kívánjatok sok sikert!

kérte West asszonyság, miközben állva beszállt egy teherautóba. Mugler már vagy húsz éve nem készített megrendelésre ruhát, ám Kiméknek nem tudott ellenállni:

Egy kaliforniai csajos külsőt kértem Muglertől. Mikor megtudtuk, mi az idei téma, akkor Kanye-nek azt javasoltam, hogy ezt a francia tervezőt kérjük fel. Ő a túlzások királya. Mintha csak ő találta volna fel ezt a stílust!

Mielőtt megsajnálnánk Kimet, hogy órákig kellett senyvednie abba a feszes szilikonba tekerve, kiderül, hogy az afterparty-ra már egy hasig kivágott, köldökvillantós kék miniruhát vett fel, ami szintén Mugler fantáziáját dícséri. Persze egy rafinált fűző ez alatt is megbújt, de a 37 éves celeb nagyon jó formában van alapból is. Heti hat napot edzi fenekét, és a bennfentesek szerint meg is izzad rendesen az eredményért.

A holnap reggeli fánkokra gondolok, amik frissek és forróak lesznek. Innen hozatom őket – vanília ízben, szivárvány szórattal.

idézi a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló