Szépség

Meghan Markle kívül-belül gyönyörű, megint elkápráztatott minket

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.13 | 06:43
  • trendindex: 10

Harry herceg jól választott, neje napról napra elbűvölőbb, felső határ nincs.

A kiváló ízlésű Meghan Markle elég merészen váltogatja a stílusát, de ami mostanában állandósulni látszik nála, az a csónaknyak. A kulcscsontját láttató kivágás szinte aláírás-szerűvé vált nála, mióta a brit királyi család tagjává vált. Hogy mást ne mondjunk, a július 10-én lezajlott londoni légi bemutató alkalmával is ezt a megjelenést favorizálta, egy A-vonalú ruha kíséretében.

via GIPHY

Az előző napi keresztelőn egy olívazöld Ralph Laurenben adott elő hasonlót, és ha még emlékszünk az álomszép Givenchy esküvői ruhájára, már ott is a „bateau” dominált. A francia szó csónakot jelöl, és a nyakkivágást is egyben, mely utóbbiért egy másik vékony amerikai színésznő, Audrey Hepburn is rajongott.

Ez a klasszikus, mindig korszerű ív pont annyit takar, amennyit kell – így eleget tud tenni az arisztokrata protokoll követelményeinek.

A napsárga verzió is jól állt neki, akárcsak a tengerészkék: még utolsó menyasszonyi napján, mikor édesanyjával megérkezett Windsorba, emlékeztet a Today.com.

Fő a változatosság!

Néha azért muszáj variálnia is a külsején, főleg ha egyetlen napon háromszor kell átöltöznie, amikor a kihagyhatatlan programok összetorlódnak. Dior, Givenchy és Emilia Wickstead – mindez 24 óra leforgása alatt: a július 10 erős merítést hozott Markle számára. A 36 éves hercegnő a napot a fent említett RAF parádén indította, a teljes királyi család körében…

Majd férjével, Harryvel Dublinba repült, egy kétnapos kiruccanásra. A zöld szigetre stílusosan smaragdzöld Givenchyben lépett, és a miniszterelnökkel is ekkor találkoztak. De az esti fogadásra már a sógornője, Katalin által preferált tervező vastag pántos koktélruháját öltötte magára.

Ebben az Emilia Wickstead-holmiban vett részt Robin Barnett nagykövet Glencairn-beli estélyén. A Hola! beszámol arról is, hogy idén még hivatalos látogatásokat fognak tenni a sydneyi Invictus Games miatt Ausztráliában, Új-Zélandon, a Fidzsi-szigeteken és a Tonga királyságban.


11-én, a túra második napján ismét a csónaknyak játszott: a szürke ruha asszimmetrikus szoknyamegoldása, mely Michael Higgins elnök kutyusainak szimpátiáját is elnyerte, a francia Roland Mouret munkáját dicséri.

Később már egy fekete Givenchy nadrágkosztümben pompázott, mikor a Croke Park sportolóit látogatták meg Harryvel, említi meg a Today.

Belül is gyönyörű

A hercegnő körül zajlik az élet, még hátrahagyott hazájában, Amerikában is – egy volt osztálytársa túrt elő egy húsz évvel ezelőtti levelet, melyet maga Markle vetett papírra. A sorokból kiviláglik, már akkor is nagy szíve volt. A Michelle Fanara által nyilvánosságra hozott, ’90-es években keletkezett irományban az áll, hogy a volt osztálytárs szeretett volna láthatatlan maradni az osztálykiránduláson, amit Markle nem hagyott annyiban.

Be akartam húzódni a csigaházamba, de ő ezt nem engedte meg nekem. Kitartóan csalogatott elő onnan.

Markle-nak köszönhetően a társa szép lassan megnyílt és egyre inkább közösségi ember lett.

via GIPHY

Az 1999-es írást azóta is kincsként őrizte.

Drága Michelle, olyan erős és csodálatos személy vagy…

kezdődik a levél, melyből kirajzolódik a szerző humanitárius, elesetteket támogató jelleme. Fanarában meglátta az erőt, és néven is nevezte: a nő ennek köszönhetően lett harcművész oktató. Hálás Markle-nak, mert ráébresztette, milyen különleges.

Mindig megtalálsz, ha szükséged volna rám, szeretettel – Meghan.

idézi a Westernjournal.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló