Szépség

Ő lett az idei Anna-bál szépe – Fotók!

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2019.07.28 | 11:17

23 éves kisvárdai Purgel Rékát választották a legszebbnek.

A kisvárdai Purgel Rékát választották a 194. Anna-bál szépének szombat éjjel Balatonfüreden. Az első udvarhölgy a budapesti Krulik Dalma, a második udvarhölgy pedig a komáromi Császár Ágnes lett.

A 194. Anna-bál szépe a 23 éves, Kisvárdáról származó Purgel Réka (k), mellette első udvarhölgye, a budapesti 19 éves Krulik Dalma (b), valamint második udvarhölgye, a 16 éves Császár Ágnes a balatonfüredi Anna Grand Hotel dísztermében 2019. július 27-én. A zsűri a közönség által legszebbnek ítélt tizenöt lány közül választotta a bál szépévé Purgel Rékát. MTI/Vasvári Tamás

A zsűri a közönség által legszebbnek ítélt tizenöt bálozó közül választotta a 194. Anna-bál szépének a 23 éves kisvárdai Purgel Rékát, aki édesapjával érkezett a rendezvényre. A bál szépe elmondta, jelenleg az ELTE kulturális örökség tanulmányok mesterszakán elsőéves hallgató, korábbi szakdolgozatában foglalkozott az Anna-bál művelődéstörténeti hátterével. Hozzátette: a kíváncsiság vezérelte a bálra, amellyel nagy álma teljesült.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az első udvarhölgy a 19 éves budapesti Krulik Dalma lett, aki édesanyjával és nagynénjével érkezett az Anna-bálra. Elmondása szerint amióta “eszét tudja”, követi a televízióban a rendezvényt, amit csodálatosnak tart, itt “mindenki hercegnőnek, királynőnek érezheti magát” ilyenkor Balatonfüreden. Hozzátette: a bálozással nemcsak saját, hanem nagymamája álmát is beteljesítette, aki láthatta a televízióban unokáját. A második udvarhölgy a 16 éves komáromi Császár Ágnes lett, aki egy barátjával érkezett az Anna-bálra Balatonfüred kulturális testvértelepüléséről. Elmondta, a komáromi Jókai gimnáziumba jár, atletizál és későbbi tanulmányai során is a sporttal szeretne foglalkozni.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.