Sport

Saját whiskey márkát alapított Conor McGregor

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.29 | 15:27

Az ír MMA-s már a Mayweather elleni meccs utáni sajtótájékoztatón is egy üveg piával jelent meg. Nem véletlenül.

Conor McGregor nagyon nem buta fiú, ez már azon is látszott, ahogy sikerült összehoznia az évszázad meccsének csúfolt összecsapást a szintén hatalmas businessman Floyd Mayweatherrel. McGregor az állandó szerepléssel, beszólogatással meg a vicces fizimiskájával jól kinőtte magát az MMA világából, ezt a hírnevet pedig szeretné is pénzre váltani, ha egy mód van rá.

Mondjuk a UFC-ben is szép pénzeket lehet keresni azzal, hogy emberek laposra verik egymást, a profi bokszban viszont még mindig többszöröse a díjazás az MMA-hoz képest, ezért volt jó ötlet Conortól egy ilyen kis kirándulás a másik sportban. Ez így megszerzett médiafigyelmet továbbpörgetve pedig már be is mutatta legújabb húzását, ami a Notorious névre hallgató saját whiskey márka. Természetesen már ezt kortyolgatta a nagy meccs utáni sajtótájékoztatón is:

|HD| Mayweather vs McGregor – Post Fight Press Conference

Floyd Mayweather Conor McGregor Press conference, Mayweather McGregor Press conference, Mayweather McGregor interview, Mayweather McGregor Post-fight Press Conference, McGregor Mayweather after fight, Mayweather McGregor Fight, Mayweather McGregor Highlights, Mayweather McGregor 26.08, McGregor Mayweather Fight 26 August, McGregor interview, Mayweather interview, McGregor Mayweather Las Vegas, mayweather vs mcgregor, , Mayweather McGregor

Szakértők szerint, ha sikerül befuttatnia az italt, az legalább akkora üzlet, mint amit a Floyd elleni meccsen keresett, ez pedig 100 millió dollár felett val.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Independent
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...