Sport

Nagy a baj: Milák Kristóf katasztrofális állapotban van

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.14 | 12:18

Az úszószövetség kapitánya, Sós Csaba, igencsak aggasztó nyilatkozatot tett az olimpiai bajnok Milák Kristóf jelenlegi állapotával kapcsolatban a Sportrádióban.

Sós Csaba elmondta, hogy Milák hónapok óta nem végzett érdemi munkát, és a jelenlegi helyzet katasztrofálisnak írható le.

“Az alapállapotom a Milák-ügyben az értetlenség. Nem tudom, mi történik vele, s nemcsak én, mások sem. Senki sem érti, mi történhetett. Mert valamit csinálnia kell, ha nem úszik. Valaminek jelenleg fontosabbnak kell lennie az életében, mint az úszás”

– mondta Sós Csaba.

A szakember kifejtette, hogy a hosszú kihagyásnak fizikai és mentális következményei is lettek. A Milák sérülése miatt kihagyott fél év számottevő hatással volt az állóképességére, a vízben nyújtott teljesítménye így problémásnak mondható.

Sós Csaba kijelentette, hogy bár nem látszik depressziósnak Milák, nincs jó formában mentálisan sem.

“Az olimpiai nagy siker már nem realitás. Én visszavárom őt, és remélem, vissza is fog térni, mert abban bizonyos vagyok, hogy nincs más olyan, ahol neki a Jóisten ennyi tehetséget, képességet adott volna. Nekem nagyon hiányzik Kristóf, öröm volt őt úszni látni”

– mondta Sós Csaba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló