esport

Esport csapathoz állt be szponzorként az Audi

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.20 | 15:43

Counter-Strike csapattal kötött szponzorációs szerződést az Audi. Az iparágban történelmi jelentőségűnek mondható együttműködés hírét napokkal egy nagy amerikai verseny előtt jelentették be.

Miután tavaly szponzorált egy 24 órás autóversenyzős játék live streamet, megkötötte az első nagy esportos szerződését az Audi. Az Astralis Counter-Strike csapat mögé álltak be, akik pár nap múlva elindulnak a világ egyik legrangosabb, ELEAGUE Major nevű gaming versenyén.

Tényleg megérheti egy autógyártónak gamer csapattal szerződnie? Az Audi szerint igen.

Nagyon érdekes terület, ami sok emberhez eljut széles korcsoportokban

– magyarázta a cég döntését Christian Weiglin Thorn, az Audi marketingigazgatója. A német autógyártó stratégiája nagy valószínűséggel szolgálhat precedensként más brandek számára is, hogy beálljanak az esport mögé.

Az esport reflektorfénybe került az elmúlt évben, így érthető, hogy más, technológiával foglalkozó iparágak is felfigyeltek rá. Elég megnézni az Astralis népszerűségét: Instagramon több mint 35 ezer követőjük van, csak az alábbi képükre 2000 fölötti lájk érkezett. Itt már az Audi logóval felszerelt, új egyenruhájukban feszítenek:

We’re pretty proud of our new partner, welcome to CS:GO!

Astralis (@astralisgg) által közzétett fénykép,

Forrás: Mashable, nyitókép: Astralis


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.