Extrém

Lélegzetelállító videó készült a világ legnagyobb Parkour pályájáról

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.13 | 09:43

A kínai Tianmen-hegy híres ablakáig felvezető majdnem 1000 lépcsőfokra pakoltak fel mindenféle akadályt. Most egy sportoló végig is rohant rajta, és akciókamerával rögzítette a menetet.

A Tianmen-hegy a világ egyik legszebb természeti látványossága, amin a Mennyország Ablakának nevezett hasadék már önmagában rengeteg látogatót vonz, de építettek már a környéken üveghidat nemrég, repültek már át rajta wingsuitos ejtőernyősök, az ablakhoz vezető 45 fokos lejtőn lévő 999 lépcsőfokra pedig felpakoltak rengeteg térelemet és csövet, a világ leghosszabb parkour pályáját hozva létre ezzel. Ezen száguldott most végig Calen Chan, és egy mellkasára rögzített kamerával fel is vette az egész menetet. Azért ehhez egy kicsit őrültnek kell lenni:

POV Full Run – WORLD’S LARGEST PARKOUR COURSE (China Sky Ladder)

My name is Calen Chan, and this is a FULL POV RUN of the Skyladder Parkour course at Tianmen Mountain in China! I had the wonderful opportunity to come and play here at this beautiful location called Heaven’s Gate. It has an average incline of 45 degrees, and is 999 steps long (about 3 football fields)!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló