Extrém

Egy őrült testépítő készül felborítani az MMA világát

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.16 | 11:46

Martyn Ford testépítő és színész, aki akció- és kalandfilmekben alakít legyőzhetetlennek számító, drabális harcosokat, nem az a finnyáskodó alkat, vagyis pontosan belefér az MMA-ba, ahol a lengyel MMA-szervezet, a Konfrontacja Sztuk Walki színeiben indul majd.

A professzionális testépítő, két éve filmes karriert is építő, 33 éves Ford egy igazi őrült fazon, vagyis az Isten is MMA-snak teremtette. Amióta bejelentette indulási szándékát, veszettül edzi magát. De szüksége is van rá, mert bár izmos, de nem eléggé rugalmas, sokkal inkább nehézkes, az pedig az MMA-ban egyenlő a bukással. A vicces az egészben az, hogy Ford eredetileg krikett-játékosnak indult, ő szeretett volna lenni Anglia első számú játékosa, de egy sportsérülés miatt le kellett mondani az álmáról. Most viszont talált egy újat, és a következő MMA-szezonban már szeretne bemutatkozni a ringben is. 2019 elején lesz is rá lehetősége, úgyhogy ideje kicsit rákapcsolni, mert addig már nincs sok idő hátra. Elnézve az Instagram oldalát, nem is lazsál ez a hatalmas monstrum:

 

View this post on Instagram

 

Managed to smash out an incredible session with two of my team tonight, nothing like building team spirit that a big ass session in the gym, focusing on compounds and fitness work. Weight slowly coming down, fitness gradually creeping up, and strength stabilised nicely, so I can’t moan to much. Creating that overall athletic, performance physique is a challenging yet satisfying journey. Leaning daily on what works for me, life is all about progression and education, taking advice from the wise, to give you all the skills needed to be the best version of YOU. Never compare yourself to those around you, Simply look into the mirror and aim to beat the person looking back at you each time @ignite.nutrition #martynford #ignite

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.