Labdarúgás

Marco Rossi szerint ebben hibázott a portugálok elleni Eb-csoportmeccsen

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.16 | 09:48

De azt is hozzátette, hogy megpróbált változtatni a meccsen a cserékkel, de nem sikerült, ami szerinte az ő felelőssége.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint nem volt benne a meccsben egy háromgólos portugál győzelem.

A magyar válogatott a címvédő Portugália elleni csoportmeccsen kezdte meg az Európa-bajnokságot. Marco Rossi csapata sokáig jól tartotta magát, de végül a hajrában a portugálok három gólt is rúgtak.

A meccs után a magyar szövetségi kapitány a következőképp értékelt, elmondta, hogy szerinte talán miben hibázott:

A 84. percig nem volt gond, de persze csalódottsággal tölt el, hogy a végén három gólt kaptunk. A játékban benne van, hogy gólt kapunk, de talpra kellett volna állnunk, nem szabadott volna kockáztatni.

Talán az én hibám is volt, mert több cserét is végrehajtottam, és ezek a változtatások nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeimet.

Ha mi úgy tudnánk teljesíteni a pályán, mint a szurkolók lelátón, akkor nem kapunk ki, és általánosságban is előrébb tartanánk. De nem tudok haragudni a csapatra, mert a 84. percig jól játszottunk. Nem tudok olyat kérni a csapattól, amit ne próbálna megtenni. A második félidőben jobbak voltunk labdabirtoklásban, mint az elsőben. Az első gólig nagyon jó munkát végeztünk. Lehet három gól különbség a két csapat között, de nem az alapján, amit ma láttunk.

Schäfert és Kleinheislert is fáradtnak éreztem, ez volt az oka a cserének, de ez aztán nem úgy sült el, ahogy terveztem, ezért felteszem a kezemet. Ha újra kezdeném a meccset, talán tovább várnék a cserékkel, de a végeredmény lehet, hogy akkor sem változna.

– mondta.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló