bobdetroit
által írt cikkek

Isten éltesse a ma 43 éves Leonardo DiCaprio-t!

A szép szál ausztrál színész, nemcsak napjaink egy legtehetségesebb mozisztárja, hanem az egyik legsármosabb is. És ha ennyi nem lenne elég: állítólag nagyon jó fej is, közvetlen, barátságos és még a humora is rendben van. A családját pedig imádja.

Jo Nesbø magyarul is olvasható regényéből korrekt mozis krimi született.

Legalább annyian nem szeretik, mint amennyien rajonganak érte. De akik nem bírják, még ők is elismerik, hogy napjaink egyik legjobb színésze. Szülinapos, ma tölti be a 47-et.

Elkezdődött az őszi szezon, és rengeteg új sorozat is. Végignéztük mindet, kiemeltük közülük a legígéretesebbeket, és pár olyat is bevizsgáltunk, aminek előzetesen nagy volt a hype-ja, így az elvásárok is.

Piran a gyönyörű Szlovénia kis tengerpartjának ékköve, aminek ékszerdobozát az apró kis félsziget és az azt övező kis dombok-hegyek alkotják. Ott jártunk, hogy aztán megmutathassuk és elmondhassuk nektek, mennyire édes ott a levegő.

A közelmúltban Szlovéniában jártunk, és volt olyan szerencsénk, hogy belefutottunk ebbe a nem mindennapi helyi legendába, az életművész Miranba, aki keresztül-kasul stoppolta Európát - többször is. És még mindig nem állt le.

Persze megvannak a megfelelő alkalmak, amikor felvehetjük.

Cicaszolga vagy neurotikus macsaktartó vagy, netán laza, mint a macskák általában?

Hirotoshi Ito szobrászművész alkotásaitól biztosan eltátod a szádat.