Tech

Nagyot újítanak a ma újra nyitó Media Marktok

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.08 | 11:18

Applikáció segít bejutni a ma nyíló Media Markt áruházakba.

Április hetedikén a Media Markt áruházai is újra nyitnak – áruval feltöltött, fertőtlenített üzletekkel várják a vásárlókat. Az áruházak maximalizálták az egy időben bent tartózkodó látogatók számát,

a zökkenőmentes beléptetést pedig applikáció is segíti.

Arra számítunk, hogy az átmeneti boltzár feloldásával a fizikai áruházak forgalma heteken belül visszaáll a lezárást megelőző szintre. A vásárlók nagy részének továbbra is fontos, hogy a vásárlást megelőzően személyesen meggyőződjenek a termékek minőségéről, illetve a szaktanácsadók segítségét kérve döntsenek – mondta Szilágyi Gábor, a Media Markt ügyvezető igazgatója. Az emberek egészsége érdekében az eladótereket rendszeresen fertőtlenítik.

A most véget érő boltzár alatt a megszokotthoz képest sokkal több játékkonzol és szoftver,

okostévé, valamint notebook és kiegészítő (pl. webkamera, fülhallgató, nyomtató) fogyott. Ezek voltak – a digitális oktatásra átállás következtében – a március nyolcadikai lezárás előtti hétvége slágertermékei is. A boltzár előtti hétvégén az áruházi forgalom megháromszorozódott, és a Media Markt webáruházában hetven százalékkal nőtt a látogatószám. A nyitás után a forgalomban ennél sokkal kiegyensúlyozottabb változásra számít a cég.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.