Tech

A Twitch-re menekül PewDiePie, a YouTube kegyvesztett fenegyereke

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.11 | 14:35

Heti rendszerességgel jelentkező műsort készít majd a streamingre specializálódott oldalon PewDiePie.

Felix Kjellberg a legtöbb feliratkozóval (54 millió) rendelkező, és ebből következőleg a legtöbbet kereső YouTube videós volt pár hónappal ezelőttig, amíg a Wall Street Journalnak fel nem tűnt, hogy talán a megengedhetőnél kicsit több a rasszista és antiszemita poén a svéd videós alkotásaiban. PewDiePie ezek után villámgyorsan lekerült a hirdetésre ajánlott prémium csatornák közül, úgyhogy hiába követik még mindig rengetegen, a pénzcsapot elzárták.

YOUTUBEISOVERPARTY (deleted version)

Previous upload got fkn demonetised so I had to reupload this, how ironic is that? ヅC:PraiseTheSun.logヅ https://www.twitch.tv/netglow Shoutout competion: https://goo.gl/forms/Q0ByKEifCZSVFXTr2

Felix most új utakat keres, és úgy tűnik, következő játszótere a Twitch lesz. A főleg játékközvetítésekre használt videostream-szolgáltatót használva heti rendszerességgel készít majd egy saját műsort, Best Club címmel, aminek már meg is jelent az első része. Ez még csak egyetlen műsor, de pont az első részében arról beszélt, hogy egy egész csatorna, lényegében egy online TV beindításában gondolkodik, aminek Netglow lenne a neve, és más menő youtubereket is odacsábítana.

A YouTube-ot egyelőre persze nem hagyja ott, de szinte minden videójában kiakad egy kicsit, és fikahegyet zúdít a legnagyobb videómegosztóra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló