Tech

10 Instagram-fícsör a jövőből, amiért mindent odaadnánk

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.09 | 16:44

Nem úgy tűnik, hogy ezek bármelyikét is bevezetnék a közeljövőben, pedig igény az volna rá...

(kép: Pixabay)

1. Egy filter, amivel a taggelt fotókon és olyan jól nézel ki, mint a szelfiken.

Soha többé toka, ragyás bőr, karikák a szemek alatt, elfolyt szemhéjtus, előnytelen szög, rossz fények, hülye pofa. Minden kép azonnal azt a színvonalat hozná e filter segítségével, amit az 50 próbálkozás utáni győztes szelfi.

2. A láthatatlan mód, aminek segítségével titokban vizslathatod bárki Insta-sztoriját.

Az exek, az exek új csajai/pasijai, a mostani szerelem exei… és a többiek. Nem kell, hogy tudják. Sőt. Nem szabad, hogy sejtsék.

3. Az összes értesítés kikapcsolása.

Mert halálosan unalmas, amikor megjelenik az üzenet, hogy olvasd el a frissítést, és aztán úgysem nyitod meg soha. Ez csak fölösleges zaj, jobb elkerülni egy az egyben.

4. A csodaujj, aminek segítségével úgy nézed meg a taggeket, hogy nem kell attól tartanod, hogy véletlenül dobsz egy lájkot.

Hiszen te csak kíváncsi vagy, de nem akarod, hogy mások tudják, hogy kíváncsi vagy. Muszáj résen lenni a balesetek elkerülése érdekében, egy szuperpontos csodaujj ilyenkor jól jönne.

5. Egy titkos no-like gomb, ha könyékig elvesztél rajongásod tárgya profiljában.

Egy hasonló feature arra az esetre, ha három-négy év mélyre ástál imádatod tárgyának profiljában, és arcpirítóan ciki volna, ha véletlenül lájkolnál valamit. A legjobb, ha előre be tudod állítani, hogy ne tudj lájkot nyomni, bármi is történik.

6. A ki-törölt-legutóbb lista megtekintése.

Ki ne volna kíváncsi arra, hogy erős politikai tartalom vagy csak egy sorozat családi szelfi után pontosan kik álltak le a követésedről? Már csak azért is, hogy viszonozni tudd „kedvességüket”. Meg amúgy is, na.

7. Valami, ami kiszűri az összes boldog pár közös fotóját, ha beállítod, hogy szingli vagy.

Ez ugyebár nem igazán szorul külön magyarázatra. A franc akarja látni a sok vigyorgó barmot, amikor szenved az ember, mint a kutya, és nonstop szakítós nótákat hallgat.

8. A feature, ami kedvenc celebed és magazinod összes szponzorált tartalmát kiszűri.

Mert akar reklámokat nézni a fene. Majd ha kíváncsi vagy egy termékre, szolgáltatásra, utánanézel magad.

9. Egy nagyító gomb, ami automatikusan közelíthetővé teszi azokat a fotókat, amiken szexi pasi pózol félmeztelenül.

Mert egyszerűen hasznos. Szörnyű dolog mindig lementeni a képet, és a pixeles verzióra zoomolgatni, amikor egy nagy felbontású kép részleteit is végiggörgethetné – persze észrevétlenül – az ember lánya. Pasiknál ugyanez nőkre, sőt legyen állítható nemek szerint, hogy ne legyünk ilyen durván heteronormatívak.

Feeling thankful for all the love and support I receive from my fans, family and friends. Happy Thanksgiving all. #gratitude #thanksgiving

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés,

10. Egy „csak-kutyák/macskák” filter sötét napokra, ha nincs kedved az emberekhez.

A cukiságok nézegetése brit tudósok szerint jót tesz a léleknek. Akkor is, ha egy darab embert sem kívánsz látni. Éljenek a helyes kiskutyák és kiscicák, minden egyéb menjen a levesbe a rossz napokon.

Na, mit hagytunk ki?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló