Tech

Izgalmas innovációkkal és stílusos készülékekkel érkezett a Samsung 2020-as kínálata!

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.06.04 | 14:48

Bemutatkozott a Samsung 2020-as innovatív és stílusos TV- és hangrendszer portfóliója hazánkban.

Ebben az évben olyan díjnyertes innovációkat hozunk el a magyar közönségnek, amelyek nem csak a tartalomfogyasztást változtatják meg, általuk a televíziók a felhasználók otthonának központjai és meghatározó dizájnelemei is lesznek.

Monda el Rózsa Márton, a Samsung Magyarország fogyasztói elektronikai üzletágának vezetője.

A legújabb 8K csúcsmodell, a Q950TS QLED 8K TV prémium 8K képminőséget hoz a felhasználók otthonába, „Infinity Screen” képernyője pedig a 99:1 képernyő-káva arányával egyedülálló felhasználói élményt biztosít. Személy szerint örülök annak, hogy ez a trend. A keret nélküli monitorok, telefonok korában ez a trend tényleg előremutató.  Kapunk még egy olyan funkciót is, amely minél többet nézzük a TV-t annál jobbá teszi azt, nem más ez mint az Adaptív Kép, amely egyszerre optimalizálja a megjelenítést az egyes képekhez és a környezet fényviszonyaihoz. De természetesen  az AI Quantum processzor képes az alacsonyabb minőségű tartalmak utólagos felskálázásra. Ha majd nálunk lesz teszten, mindenképpen megnézzük mit tud. Lesz benne Office 365 támogatás, és AirPlay is. A többi okos funkció meg ebben a kategóriában már alap.

A Samsung egy dologban viszont a többiek előtt jár idén, az meg nem más mint a hangzás. Az Object Tracking Sound+  a képernyőn látható mozgás elemzésével és térbeli lekövetésével dinamikusan hozza létre a hanghatásokat a TV készülékekbe épített többsávos hangrendszereknek köszönhetően, így teljesen valósághű hangot társít a látványos képek mellé. Az ehhez kapcsolható hangprotektoros megoldásról lejjebb még írni fogok. Az Active Voice Amplifier pedig képes kiszűrni a környezeti zajokat, így sem a porszívó sem a hangos szomszéd nem lesz többet tényező, amikor a legizgalmasabb párbeszédekre figyelünk egy filmben.

A Samsung külföldön népszerű Lifestyle TV sorozatának két darabja is elérhető a The Frame és  a The Serif készüléket is. Ezek az egyedi kialakítású, különleges tévék nemcsak képminőségükkel vagy okos funkcióikkal jelentenek kiváló megoldást az otthoni szórakozásra. A keretes dizájnt ikonikus szintre emelő The Frame és a párizsi designer testvérpár, Ronan és Erwan Bouroullec közreműködésével fejlesztett The Serif valódi műtárgyakként vonzzák a tekinteteket.

Azonban a tévéken túl, jön a számomra legizgalmasabb dolog, a hang. A Samsung új hangprojektorokkal is biztosítja a felhasználóknak a teljes elmerülés érzését. Az Acoustic Beam technológia térhangzásával a felhasználók a történések középpontjába kerülhetnek. Az egészben a legnagyobb csavar az nem más, mint az, hogy egyes hangprojektorok, együtt tudnak dolgozni a TV-kben elhelyezett hangszórókkal és így sokkal komplexebb házimozisabb élményt kaphatunk. Nem utolsó sorban pedig az S sorozatú modellek pedig prémium kialakítással és beépített virtuális asszisztensekkel teszik kényelmesebbé a mindennapokat.

A Samsung QLED készülékeivel kapcsolatos további információ ITT találjátok!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló