Tech

Menő programokkal vár a LEET a PlayIT-en

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.28 | 08:18

Október elsején a BOK Csarnokban ismét PlayIT Show, ahol a Leet saját pulttal, Nber Üccsivel, influencerekkel és akciókkal is vár.

Igazán izgalmas programok várnak a gaming, a cosplay, a videósok és a filmek rajongóira október elsején. Ekkor rendezik ugyanis a BOK Csarnokban a következő PlayIT Show-t, ami Magyarország egyik legnagyobb gamer rendezvénye.

A PlayIT Show-n a Leet Gaming ismét ott lesz, Zsozeatyával, az Üccsivel, számtalan akcióval, és újdonságokkal várunk.

Olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy kiállítók közt a Leet is ott lehet, így számos interaktív programmal és akcióval várjuk a látogatókat.

Jön Zsozeatya és barátai

Milyen is lenne egy igazi gamer találkozó, ha nem futhatnál össze legnagyobb példaképeiddel? Most itt a lehetőség, hogy közelről is megszagold a legnagyobb Nbert, lőjj egy fotót, és mond el neki a legmélyebb titkod. Na meg persze aláírathatod vele kedvenc merched. De ha nem is az Atya a kedvenced, tiszteletét teszi Sütő Karcsy és Makovics Tina is.

Lövöldözés ingyen Üccsiért

A rendezvény rengeteg interaktív lehetőséggel büszkélkedhet, de ha egy kicsit elfáradtál és feltöltenéd kicsit az energiaszinted, ugorj be az Üccsi sarokba és ciccencs rá egy igazi Nbernek való nedűre. Az Üccsi sarok ezúttal Nerf célbalövős játékkal vár, ahol 5 Fortnite-os puskával kell majd Üccsi dobozokra lőni. Siker esetén ingyen Üccsit nyerni!

Leet Loot Box

Egyik nagy meglepetésünk, a Leet Loot Box létrejötte, mely egyfajta gamer/filmes zsákbamacskaként is felfogható. A dobozokban prémium minőségű termékeket találsz, különböző tematikák alapján. Legyél akár Cyberpunk 2077, Marvel, Overwatch, Assassin’s Creed, Fortnite, GameBoy, PUBG, Rainbow6Siege, The Witcher, Ubisoft, World of Warcraft vagy akár Star Wars rajongó, biztos, hogy találsz megfelelő Loot Boxot.

A Leet Loot Box most először lesz kapható.

Akciók

A Leet standjánál mind a két nap várunk titeket hihetetlen termékakciókkal, melyek csak a rendezvény alatt lesznek elérhetők.

További információért látogasd meg a PlayIT Show hivatalos oldalát!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló