Tech

A Rolls-Royce bemutatott egy limitált fejhallgatót, de mintha valahonnan ismerős lenne

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.21 | 12:18

Nem más, mint egy korlátozott példányszámú fejhallgató, amely alumíniumból és barna Saffiano bőrből készül, hogy könnyű legyen, és illeszkedjen a Rolls-Royce belső teréhez.

Néhány hónappal ezelőtt, amikor a Rolls-Royce bemutatta a vadonatúj Ghostot, a brit luxusautógyártó azt állította, hogy mérnökei rengeteg időt töltöttek a luxus szedán kabinjának egyik legcsendesebbé tételével.
A hangmérnökök a fülkében lévő akusztika tökéletesítésére is összpontosítottak, így az ezt tudást elővették és bemutatták a Rolls-Royce fejhallgatót. Ami nem más, mint egy korlátozott példányszámú fülhallgatót, amely alumíniumból és barna Saffiano bőrből készül, hogy könnyű legyen, és illeszkedjen a Rolls-Royce belső teréhez. Illetve nagyon hasonló a Bowers & Wilkins P9-es modelljéhez. Elég ránézni a képekre.

Ez a brit autógyár modellje!

A Rolls-Royce fejhallgató azonban sok szempontból egyedülálló. 200 darab készül belőle kb 400 ezer forintos áron, és nem vezeték nélküli, és kábellel kell őket csatlakoztatni. A luxusautógyártó szerint az audiofilek és a szakemberek a vezetékes fülhallgatót részesítik előnyben a legjobb minőség érdekében, és interferencia révén kiküszöbölik a hangminőség esetleges veszteségét.

Ez pedig a Bowers & Wilkins. Kb ugyanaz, ugye?

Ami a specifikációkat illeti, a fejhallgatók 40 mm-es hangszórókkal, 2 Hz – 30 kHz frekvencia-reagálással és 22 ohm impedanciával rendelkeznek. Pont mint a Bowers & Wilkins modellje.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló