Tech

Spermaszámláló alkalmazás készült okostelefonokhoz

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.05 | 07:30

Férfi termékenységi vizsgálat miatt sem kell többé a Carlson Klinikára mennie senkinek. Készült ugyanis egy kütyü, ami a hozzá kapcsolódó telefonos app-pal nyugodt otthoni körülmények között veszi lajstromba az ivarsejteket.

 

A januártól megrendelhető  YO Sperm Test azoknak a férfiaknak akar segíteni, akik rém cikinek érzik, hogy egy kórházban kell egy kis műanyag dobozzal félrevonulniuk, hogy mintát produkáljanak, amiből aztán az orvosok meg tudják számolni a spermáikat.

A kis eszköz lényegében egy telefonhoz kapcsolható mininagyító, amin keresztül a hozzá kapcsolódó alkalmazás elemezni tudja a mintát.

A telefon a mintavételben mondjuk nem segít, ebben marad a régi iskola, csak ez éppen így elintézhető otthon is, aztán az alkalmazás megszámolja benne az ivarsejteket, valamint elemzi a mozgékonyságukat. Sőt, még meg is mutatja a felnagyított képet a telefon képernyőjén, ha esetleg valaki a saját örökítőanyagában akar gyönyörködni. Bővebb információkat a termék weboldalán lehet találni.

A biztonság kedvéért iderakjuk a Csupasz Pisztoly vonatkozó, spermabankos részét. Ha nagy siker lesz a Yo Sperm Test, akkor ez hamarosan történelemmé válik:

(forrás: The Next Web)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló