Gamer

Ilyen volt a Dreamhack Tokyo – Japánban járt a Leet

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.16 | 19:18

Aki esetleg nem ismerné, a DreamHack a világ legnagyobb digitális fesztiválja, ahol a gaming és az esport kapja a legnagyobb teret, a koncertek, kiállítók és a digitális művészet legnagyobb bemutatói mellett.

A DreamHacket a világon számos helyen megrendezték már, a múlt hétvégén pedig Tokióban zajlott az esemény.

Az Unibet Magyarország együttműködésében a Leet csapata előben mutatta be a DreamHack legfontosabb pillanatait és persze Japánt.

A DreamHack Tokyo a világ egyik legnagyobb gaming/esport és zenei rendezvénye, ahol a számtalan kiállító mellett versenyek és koncertek várták az érdeklődőket.

Május 13-án és 14-én többek között League of Legends, Valorant, FIFA 23 és Street Fighter vagy épp Rainbow Six: Siege versenyek szórakoztatták a gamereket, a mindkét nap látható zenei produkciók mellett.

A DreamHack Tokyo teljes bemutatása mellett a Leet YouTube csatornájának arcai, Dani és Evi, valamint Katona Boldizsár vezette be az Unibet Magyarország Twitch csatornájának nézőit Japán rejtelmeibe.

A DreamHack Tokyo 1-2. nap

Az esemény napjain megmutatták a nézőknek többek között a helyi Cosplay-versenyt, a tech-kiállítókat, cégeket, játékokat és az esemény legfontosabb részeit.Japánból minden

Annak érdekében, hogy a nézők láthassák, milyen elképesztő ország Japán, a stáb igyekezett minden szórakoztató helyet, látványosságot, boltot és persze videojátékot bemutatni a nézőknek.A japán út során mind a 4 nap folyamatosan betekintést nyerhettünk a DreamHack eseményeibe és Tokió városának leglátványosabb részeibe.

A teljes adásokat az Unibet Magyarország Twitch csatornáján találod.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Horoszkóp
Horoszkóp 2024. május 20.
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 20.