Gamer

Hugh Jackman összefutott a piros lámpánál Super Marioval

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.25 | 10:44

Mindez a japán fővárosban történt a minap.

A színész pirosat kapott egy forgalmas tokiói útkereszteződésnél, és amíg a zöld jelzésre várt, körbenézett. Ekkor látta meg az autója mellett, azt, amit most az alábbi videóban te magad is megnézhetsz.

A kis járgányokban ott ült a Super Mario univerzum minden egyes tagja: Mario, Luigi, Princess Peach és a többiek. Bár ők úgy viselkedtek, mintha a világ legtermészetesebb dolgát művelnék, Jackman maga jót szórakozott a dolgon. Persze Japán fura hely, amit nemrég mi is megírtunk, ott aztán végképp semmin nem kell csodálkozni.

Amit Jackman látott, az egy MariCar nevű cég Mario Kart elnevezésű akciója. Super Mario karaktereknek öltözött japán emberek (bárki jelentkezhet rá, akinek van japán jogosítványa) Super Mario autókkal közelekdnek Tokió utcáin. Nagyon jó mókának tűnik, bár ki tudja, meddig, mert a Nintendo emberei, pontosabban ügyvédei már megtették az első jogi lépéseket. Ők nem szeretnék, ah ez a hóbort állandósulna Tokió utcáin. Pedig reklámnak sem utolsó.

Mario-Karting in Tokyo, Japan

Instagram: https://www.instagram.com/treborcd/ Cruising through the streets of Tokyo in street-legal go-karts dressed up as Mario & company. SO. MUCH. FUN. Thanks to: http://maricar.com/ Cameras: GoPro Hero 4 Black Canon Rebel T6i Software: Adobe Premiere Elements 14


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.