Gamer

Két remek játék zsebelhető be most ingyen

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.23 | 15:18

Elérhetőek az Epic Games Store ingyenes játékai.

Az elmúlt hetekben az Epic Games folytatja a hagyományt, és ismét dupla ingyenes játékkal lepi meg a gamereket. Egészen mostanáig az Obduction és az Offworld Trading Company volt ingyen letölthető. Ma délután 5 órától viszont két másik játék lett elérhető, szintén ingyen. Ahogy mindig, ez a két játék is megmarad. Július 22 és július 29 között a Defense Grid: The Awakening és a Verdun ingyenes.

Defense Grid: The Awakening

Az egyik a tower defense korszakból a jelenbe csöppenő Defense Grid: The Awakening. Bizony, ez egy klasszikusnak mondható bázisvédős stratégia, amiben hangulatos sci-fi környezetben kell különböző lövegtornyokkal és egységekkel meggátolni az ellenséges csapatok támadásait. Klasszikus.

Verdun

A másik, és talán a legtöbbek örömére szolgáló ingyen adott játék a Verdun, ami az egyik legjobb első világháborús játék, ami elérhető. A lövészárkok borzalmait különösen visszaadó játékban rendkívül izgalmas multiplayer csatákat vívhatunk – persze mindent szigorúan a valósághűség jegyében. A téma és az FPS-ek kedvelői számára egyaránt kötelező cím.

Az ajánlatokat erre találjátok!

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Forma-1
Csapatot vált Waltteri Bottas
  • szerző:nuus
  • 2021. 09. 06.