Gamer

Ilyen lehetne a telefonos World of Warcraft

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.23 | 17:18

Úgy fest, hogy a Blizzard nagyon szeretne betörni a telefonos játékpiacra.

November elején, a BlizzConon bejelentették, hogy készítenek egy telefonos Diablo játékot, ami hatalmas felháborodást keltett a rajongók körében. Ők ugyanis a sorozat negyedik részét várták, ehelyett pedig egy telefonos játékot kaptak, és nem nagyon vigasztalja őket, hogy közben dolgoznak az áhított folytatáson is.

A World of Warcraft legújabb kiegészítőjével kapcsolatban is látni panaszos kommenteket mindenfelé az interneten, szóval kicsit furcsa lépés ehhez is telefonos játékot készíteni. Nagyjából már borítékolhatóak is az olyan hozzászólások, minthogy

nem igaz, hogy a rendes játékot képtelenek megcsinálni rendesen, és egy telefonos bohóckodásra pazarolják az idejüket.

Hivatalos bejelentés még nem történt, a Kotaku állítólagos hivatalos forrása szerint bizony jön a WoW telefonos verziója, ami nagyjából olyan lesz, mint a Pokémon Go.

Ebben rengeteg lehetőség rejlik, ugyanis aki játszott már online szerepjátékkal, az tudja, hogy ezekben hatalmas világokat lehet felfedezni. Ha mondjuk a Blizzard nem egy konkrét klónt gyárt, amiben csak gyűjtögetni lehet a dolgokat, hanem készít egy olyan WoW-ot, amit az emberek az igazi világban nyomhatnak a telefonjukon keresztül, az hatalmas durranás lenne.

Képzeljük csak el, hogy a Széll Kálmán téren álló ork elküld minket a Jászaira, valamilyen küldetés miatt. Mi nagyon kíváncsiak várjuk, hogy mi lesz ebből.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.