Infotech

Mire gugliztunk rá idén mi, magyarok?

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.17 | 16:26

Te tudtad, hol kapható Pokemon? Mert sokan nem, és rá is kerestek, ahogyan arra is, hol fogható az Izaura TV, de sokan nem akartak szerelmesek lenni, amúgy megnyugtató, a top tízben ott volt az "élni akarok" is. Ezekre kerestünk rá mi idén.

Google
Google

Sportos nemzet a magyar: a foci és az olimpia mozgatta meg leginkább a fantáziát és a keresőmotorokat; nálunk a Pokémon go csak bronzéremig vitte.

Google 2016
Google 2016

Személyek közül Trump és Bud Spencer érdekelte a hazai internetezőket leginkább.


Osztrák szomszédainknál Bowie jobban teljesített (3.) az összesítésben, és a Brexit is látványosan megérintette a sógorokat:

A briteknél valamilyen módon az első tízbe betört a Deadpool is:


A szlovákoknál a filmes listát vezetik Ryan Reynoldsék, de például Amerika mozis keresései közt az első tízben sincs a Deadpool. A mindent átfogó összesítés szerint az Államokat teljesen elsöpörte a Powerball:


A személyek tengerentúli listáját nyilvánvaló, hogy Trump vitte, de hogy mely színészekre és színésznőkre kíváncsiak legtöbben, az hozott némi meglepetést. A férfiak listájának az élén a magánéleti zűrökkel is fókuszba került Brad Pitt áll, akit Tom Hiddleston követ. A hölgyek közül pedig a brit Harry herceg kedvese, az amerikai Meghan Markle a befutó, szorosan nyomában a francia Marillon Cotillard áll. A zenész-lista dobogósai nők: Beyoncé királynőt követi Céline Dion, majd Kesha.

A mémeket Harambe tarolta le:

A globális összeállításról itt írtunk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.