Mobiltech

Belehúzott Escobar, a hajlítható telefon az új kokain

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.02.06 | 13:48

A drogbáró testvére belevágott a mobilbizniszbe, és temeti a Samsungot. Olyan videókat csináltak hozzá, hogy eldobod az agyad.

Ha nézted a Narcos-t akkor eleve akarni fogod, de valószínűleg amúgy is. Escobar testvére durván vágott bele a mobilbizniszbe, és kapásból a Samsung Fold-ra nagyon hasonlító telefonnal törne be a piacra.

Az Escobar Fold 1 egyébként gyanúsan egy átbrandelt kínai telefon  volt, amit a drogbáró testvérének cége 349 dollárért árult, azonban nem kapták meg az előrendelők, csak ígéretet kaptak a  Fold 2-re. Ami még nincs is jelenleg. Videó viszont van, szexi lányokkal, kalapácsokkal, porral és összetörő, lángoló telefonokkal.

Viszont a cég már a Fold 2-re fókuszál, ami ránézésre egy az egyben a Samsung Galaxy Fold, ez már itt érdekes. Samsung logó nincs,  csak arany a hátlap és Roberto Escobar szerint sokkal jobb annál, és sokkal menőbb, és nem utolsó sorban sokkal olcsóbb is kb. 400 dollár. A specifikáció ugyanaz, viszont Escobar Fold 2 külső kijelzője elvileg jóval nagyobb, pontosan 6 hüvelykes, 21:9 képarányú AMOLED. Ránézésre nem, de ezt rájuk kell hagyni. Viszont a marketing az jeles, mind a két videó amit csináltak iszonyat menő. Escobar testvére külön ki is emeli, a szexi lányok nem járnak az USA-ban tervezett, és Kínában összeszerelt telefonhoz.

Roberto nyilatkozata szerint kifejezetten ügyelnek rá, hogy a gyártás során megfelelően teszteljék a készülékeket. És mindenben lenyomják a Samsungot. A tervek szerint az első körben 200 ezer darabot gyártanak le a mobilokból és persze, Pablo Escobaros háttérképekkel érkeznek. Várjuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.